In de Passenger Terminal Amsterdam zijn vanavond de winnaars van de tvbeelden 2017 bekendgemaakt. De televisievakprijs werd voor de vijfde keer uitgereikt. De beste tv-makers van Nederland werden dit jaar in negentien categorieën geëerd. Op de foto: Annemarie Keizer (zwanger) Beeld EM-Press/Patrick van Emst
In de Passenger Terminal Amsterdam zijn vanavond de winnaars van de tvbeelden 2017 bekendgemaakt. De televisievakprijs werd voor de vijfde keer uitgereikt. De beste tv-makers van Nederland werden dit jaar in negentien categorieën geëerd. Op de foto: Annemarie Keizer (zwanger)Beeld EM-Press/Patrick van Emst

Annemarie Keizer rekent af met moedermaffia: 'Bijzonder als dat je eerste gedachte is'

De moedermaffia heeft weer toegeslagen. Dit keer bij Annemarie, de vrouw van Simon Keizer, van zangduo Nick & Simon. En daar is ze helemaal klaar mee.

Mondkapje

Annemarie is het helemaal zat. Met enige regelmaat heeft ze te maken met vervelende comments rondom haar driejarige dochter Kiki. Toch zijn het de reacties op de foto van gisteren die haar moederhart naar eigen zeggen enorm raken. Op de foto is te zien hoe het dochtertje van Simon en Annemarie een mondkapje draagt. Hoewel het voor kinderen tot en met twaalf jaar niet verplicht is om een mondkapje te dragen, wilde Kiki het mondkapje even op om zo op haar papa en mama te lijken. Het gezin vloog namelijk per vliegtuig naar hun vakantiebestemming, waardoor het mondkapje voor Simon en Annemarie wel verplicht was.

Onschuldig en veilig

Hoewel ze in de post zelf iedereen al geruststelde door te benoemen dat Kiki het mondkapje maar heel even droeg, vinden sommigen het blijkbaar toch nodig om hun kritiek op Annemarie te uiten. Zo wordt de Volendamse ervan beschuldigd haar dochter in gevaar te brengen, en denken anderen dat Annemarie voor de post betaald wordt. "Bijzonder als dat de eerste gedachte is wanneer je een foto ziet van een klein meisje dat eventjes een mondkapje wilde dragen net zoals papa en mama. Totaal onschuldig en veilig. Ik hoop dat sommige mensen niet altijd maar wolven in het bos blijven zien waar ze niet zijn."

Lees ook Simon en Annemarie Keizer over gezinsuitbreiding: ‘Zullen we het nu gaan vertellen?’

BN'ers gefrustreerd door moedermaffia

Ze is overigens niet de enige BN'er die helemaal klaar is met de inmiddels welbekende moedermaffia. Zo uitte ook Monique Smit onlangs haar frustratie. “Nog even en ik zet gewoon geen privéfoto’s meer online. Want op alles hebben mensen commentaar, je kan het nooit goed doen. Op deze manier heb ik er geen zin meer in.” Naast haar liet ook naamgenoot Monique Westenberg regelmatig weten niet op kritiek van de moedermaffia te zitten wachten. Vlogster Bibi Breijman haalde onlangs met een knipoog uit naar de moedermaffia en vroeg zich af waarom ze niet ingrepen wanneer zíj werd geterroriseerd door haar dochter Teddy.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, Brunopress

CharissaEM-Press/Patrick van Emst

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden