Anna Nooshin ook de dupe van het inreisverbod van Trump Beeld
Anna Nooshin ook de dupe van het inreisverbod van Trump

Anna Nooshin ook de dupe van het inreisverbod van Trump

Vlogster en onderneemster Anna Nooshin was van plan om deze week naar Amerika te vliegen. Maar nu blijkt dat het feit dat ze in Iran geboren werd nog wel eens voor problemen aan de grens kan zorgen.

Anna Nooshin heeft een Nederlands paspoort, maar werd geboren in Iran. En aangezien Iran op het lijstje van landen staat waarvan de inwoners Amerika voorlopig niet meer in mogen, zou haar geboorteland een bezoek aan Amerika wel eens moeilijk kunnen maken.

In RTL Late Night vertelde ze hoe het nieuws haar persoonlijk raakt: 'Ik had echt voor het eerst dat het me zo ontzettend persoonlijk raakte', zei ze. 'Ik ben geboren in Iran maar ik woon al in Nederland sinds mijn zevende. Ik beschouw mezelf als Nederlander.'

Volgens de KLM zou het geboorteland van Anna geen probleem moeten zijn, maar helemaal zeker is het niet: 'Ik heb vandaag vijf instanties gebeld, van Buitenlandse Zaken tot het consulaat tot de ambassade, maar niemand weet wat er nu precies aan de had is. Ze zeggen allemaal dat ze het niet goedkeuren maar er eigenlijk ook niks over kunnen zeggen,' aldus Anna.

Ze laat zich hier echter niet door tegenhouden en stapt morgen wel gewoon op het vliegtuig. Van haar reis zal ze een vlog bijhouden.

Lees ook:

Anna Nooshin: 'Ik heb geen moeite met kinky'

Sterren halen massaal uit naar Trump op SAG-Awards: 'Schande en on-Amerikaans!'

Anna Nooshin: 'Ik wil meer diepgang in mijn vlogs.'

Bron: grazia.nl

Marte Westdijk

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden