Angela de Jong: 'Bridget heeft 'RTL Boulevard' publiekelijk vernederd, ik zou haar ontslaan' Beeld Still
Angela de Jong: 'Bridget heeft 'RTL Boulevard' publiekelijk vernederd, ik zou haar ontslaan'Beeld Still

Angela de Jong: 'Bridget heeft 'RTL Boulevard' publiekelijk vernederd, ik zou haar ontslaan'

Angela de Jong is absoluut niet gecharmeerd van Bridget Maasland en haar 'ronduit beschamende' interview in 'RTL Boulevard'. De tv-recensent haalt in haar AD-column hard uit naar de presentatrice en laat zelfs doorschemeren dat ze haar zou ontslaan.

Aran Bade als 'schaamlapje'

Angela vindt het absoluut niet kunnen dat Bridget als RTL Boulevard-presentatrice weigerde om in de uitzending te komen om iets te zeggen over haar breuk met André Hazes, maar wél bij andere media de vuile was buiten hing. "Dan sta je als nationale showbizzrubriek lelijk in je hemd, wat zeg ik: je wordt publiekelijk vernederd. Moest die arme Aran Bade weer komen opdraven als schaamlapje om te zeggen dat hij Bridget kort had gesproken en ze er 'helemaal doorheen' zat,' schrijft ze in haar column.

'Vierdubbel genaaid'

Bridget verscheen gisteren dan eindelijk, twee weken na de breuk, in RTL Boulevard. De hoofdreden: haar debuut als presentatrice van Hotter Than My Daughter promoten. Ze beantwoordde verder kort een paar simpele vragen over haar privésituatie. Ze verklaarde onder meer dat het goed met haar gaat. "Dooddoeners", volgens Angela. "Ik zou me als ik haar collega was niet drie- maar vierdubbel genaaid voelen en aansturen op ontslag. Ten eerste omdat ze haar eigen collega’s compleet voor schut zet. En ten tweede omdat het totaal niet meer geloofwaardig is als zij daar als presentatrice achter de desk staat en zich een mening aanmeet over wie of wat dan ook."

Schade

Volgens de tv-recensent lijdt het showbizzprogramma schade door Bridget's keuze om haar verhaal niet te doen in RTL Boulevard. De presentatrice zou het programma niet serieus nemen en enkel gebruiken om zichzelf te promoten. "Waarom zouden andere sterren dat voorbeeld dan niet klakkeloos volgen?"

Kort, maar krachtig

De relatie met Bridget was van korte duur. Op 17 februari werd bekend dat zij en André een eind aan hun relatie hebben gemaakt, nadat ze drie maanden samen waren. Dat gebeurde vlak na de terugkeer van een vakantie op Curaçao (waar André ook enkele dagen doorbracht met zijn ex Monique en hun zoontje). Geruchten dat de relatie voorbij was, ontstonden op Valentijnsdag, toen de twee geen liefdevolle berichten over elkaar deelden op sociale media. Het stel deelde daarvoor achter elkaar verliefde foto’s van en met elkaar; het was nog net geen spam te noemen. Uiteindelijk bleek dat André ook daadwerkelijk zijn spullen op 14 februari heeft opgehaald uit Bridget’s huis. Nog geen twee weken later maakten André en Monique bekend weer samen te zijn.

Lees ook Bridget in enige interview over breuk met André: 'Ik had corrigerend ondergoed aan op Patty’s huwelijk'

Overspel?

Tijdens de Curaçao-vakantie ontstonden er al geruchten dat André en Monique het weer stukken beter ‘met elkaar konden vinden’. Zo werden de twee veelvuldig samen gespot én zijn ze zelfs gefilmd toen ze samen uit hetzelfde toiletgebouw op een strand kwamen. André en Monique zouden zelfs betrapt zijn op een hotelkamer, waarna Bridget verhaal ging halen en er klappen zouden zijn uitgedeeld. Na bekendmaking van de breuk liet Bridget weten dat er op Curaçao niets gebeurd was en dat ze niets afwist van overspel tussen de twee oud-geliefden. Ook Monique en André ontkenden, iets dat met de kennis van nu uiteraard toch wel te betwijfelen valt…

Bekijk hieronder het korte fragment uit 'RTL Boulevard':

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Still

Justine WoutersonStill

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden