NLD/Berkel en Rodenrijs/20190311 - Boekpresentatie van het kinderboek DUNYA Een hemels hondenleven - van Monique Westenberg. Op de foto: André Hazes / Andre Hazes met partner Monique Westenberg Beeld Arjo Frank Kievits
NLD/Berkel en Rodenrijs/20190311 - Boekpresentatie van het kinderboek DUNYA Een hemels hondenleven - van Monique Westenberg. Op de foto: André Hazes / Andre Hazes met partner Monique WestenbergBeeld Arjo Frank Kievits

André was bang dat Monique een andere man zou ontmoeten: 'Wat als het niet goed was gekomen?'

Toen er eind november een punt werd gezet achter zijn relatie met Monique (43), werd na twee keer knipperen bekend dat André Hazes (26) alweer opnieuw de liefde had gevonden: hij kreeg een relatie met Bridget Maasland (45). Toch had de zanger maar één grote angst: dat Westenberg een andere man aan de haak zou hebben geslagen.

Angst André

Over die gevoelens schreef André een nummer. "Ik denk dat dit wel het meest persoonlijke album is wat ik ooit heb gemaakt", vertelt hij erover aan RTL Boulevard. "Een Doodgewone Man gaat over mij, als een soort van lul. Dan is er ook eentje van: wat nou als het niet allemaal goed was gekomen en Monique had een andere man gehad? Wat dat met mij zou doen…"

Spanning

Ondanks dat Hazes de liefde leek te hebben gevonden bij Bridget, had hij wel degelijk last van stress. 'Die spanning heb ik ook gewoon gevoeld. En eigenlijk al mijn emoties zitten er wel in.'

Regelmaat

Waar hij eerst volgens het ritme van een artiest leefde, volgt hij momenteel vanwege de coronacrisis een strak schema. "Ik heb nu regelmaat. Om 9.00 uur sta ik altijd op, want ik zit nu aan een voedingsdieet en dan maak ik een shake met alles erin. Dan ga ik krachttraining doen, dus ik train echt dertien, veertien keer per week."

Gewoon vader

André vervolgt: "Voor de rest ben ik gewoon nu vader. We hebben natuurlijk een kindje, dus die moet je heel erg vermaken. We hebben hem leren fietsen. Eigenlijk gewoon de dingetjes die normale ouders doen, heb ik nu ook kunnen meemaken." Hazes is dan ook dankbaar dat deze tijd tussendoor is gekomen. "Door deze quarantaine weet ik dat ik gewoon tien jaar ouder kan worden weer."

Turbulente maanden

Sinds eind februari heeft André weer een relatie met de moeder van z’n kind, zo’n anderhalve week nadat André en Bridget een punt achter hun kortstondige liefdesavontuur hadden gezet. De vonk tussen de ouders van de kleine Dré zou weer overgesprongen zijn op Curaçao (waar zowel Monique als Bridget ook aanwezig waren), al blijft Hazes ontkennen dat er toen iets gebeurd is tussen beiden. Hij bezweert dat hij niet is vreemdgegaan met Westenberg, toen hij nog een relatie had met Bridget. De zanger geeft toe zich toen samen met Westenberg op een toilet te hebben bevonden, maar zijn zoon was daarbij volgens hem aanwezig. “Als ik zou vreemdgaan, zou ik dat toch niet doen op een toilet op Curaçao?”, aldus de zanger eerder deze week in de ochtendshow van Radio 538 met Frank Dane. “Als iemand alles smerig vindt, dan ben ik het wel. En dan zou ik iets doen in 55 graden op een smerig toilet?” Dat André dat verhaal blijft ontkennen, is opmerkelijk, aangezien er behoorlijk hard bewijs rondslingert.

Lees ook André en Monique apetrots op mijlpaal zoontje Dré: 'Wat een held!'

Kinderwens

Volgens Hazes zou een broertje of zusje voor zijn zoon welkom zijn en hebben hij en Monique het er ook over gehad. Omdat zijn vriendin niet via natuurlijke weg zwanger kan worden, heeft de zanger hierbij wel “een dubbel gevoel”. Hazes noemde in de radioshow het traject voor een extra kind “een lange weg, vooral voor Monique natuurlijk”. In de drie maanden dat hij samen was met Bridget, hadden ook zij het over een eventuele liefdesbaby.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Lisa HoogmoetArjo Frank Kievits

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden