Premiere film Bloed, Zweet & Tranen over het leven van Andre Hazes. Op de foto: Roxanne Hazes , Rachel Hazes en Dre Hazes Beeld ©BrunoPress/Patrick van Emst
Premiere film Bloed, Zweet & Tranen over het leven van Andre Hazes. Op de foto: Roxanne Hazes , Rachel Hazes en Dre HazesBeeld ©BrunoPress/Patrick van Emst

André laat zich uit over ruzie tussen Rachel en Roxeanne: 'Zij zijn nog een tandje erger met elkaar'

André (26) en Roxeanne (27) mogen dan wel weer door een deur kunnen, dat is niet het geval voor moeder en dochter. En volgens de zanger is deze ruzie erger dan die tussen hem en Rachel (50) destijds.

Ruzie Roxeanne en Rachel Hazes

In gesprek met Privé legt hij uit: "Volgens mij zijn zij nog een tandje erger met elkaar." Maar één ding is zeker: André gaat zich niet mengen in deze kwestie. "Maar weet je, ik heb duidelijk gezegd dat ik daar niet tussen ga zitten. Tegen beide dames heb ik gezegd: bij mij niet beginnen over de ander. Ik heb geen zin meer in ruzie. Wel heb ik aangegeven: Het is wel je eigen bloed. Denk goed na wat je over elkaar zegt."

Definitief voorbij

Hazes vervolgt: "Een ruzie is nog te lijmen, maar als het te ver gaat, is het definitief voorbij. Kijk maar hoe het mij is gegaan. Het is dat Monique het toen met mijn moeder heeft geregeld. Anders was het nooit goed gekomen."

Verzoening

Sinds de Holland Zingt Hazes-concerten bleef Monique appen met Roxeanne en ook André besloot dat het tijd was voor een verzoening. Ook hij bouwde langzaamaan weer de band op met zijn zus. Vorige week was het moment dan eindelijk daar: de zanger nodigde haar uit om bij te praten.

Lees ook Dít blijkt de oorzaak te zijn van ruzie André en Roxeanne: zangeres trekt boetekleed aan

Als vanouds

Roxeanne vertelt daarover: "We hebben een heerlijke middag gehad. Het was enorm gezellig en meteen als vanouds. Misschien raar om te zeggen, maar wat ik voor mijn broertje voel... dat is nooit weggeweest." Het is door de kinderen dat ook broer en zus weer nader tot elkaar zijn gekomen. "Met André kwam het daarna ook weer langzaam goed, via Whatsapp. Koetjes en kalfjes, tot vorige week de vraag kwam of we wilden langskomen."

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Lisa Hoogmoet©BrunoPress/Patrick van Emst

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden