NLD/Berkel en Rodenrijs/20190311 - Boekpresentatie van het kinderboek DUNYA Een hemels hondenleven - van Monique Westenberg. Op de foto: André Hazes / Andre Hazes met partner Monique Westenberg en zoon André / Dré / Dreetje Beeld Arjo Frank Kievits
NLD/Berkel en Rodenrijs/20190311 - Boekpresentatie van het kinderboek DUNYA Een hemels hondenleven - van Monique Westenberg. Op de foto: André Hazes / Andre Hazes met partner Monique Westenberg en zoon André / Dré / DreetjeBeeld Arjo Frank Kievits

André Hazes open over gezinsuitbreiding met Monique: 'Wat zal er een wonderkind uitkomen'

André Hazes (26) en Monique Westenberg (43) hebben er nooit een geheim van gemaakt een tweede kindje te willen. Hoewel een natuurlijke zwangerschap misschien niet vanzelfsprekend is voor Monique, is het stel er wél mee bezig. 'We zijn heel erg hard aan het oefenen', zei de zanger onlangs al lachend in een radio-interview. Nu voegt hij eraan toe dat er hoe dan ook een broertje of zusje voor hun driejarige zoontje zal komen.

André Hazes over kinderwens

In Privé vertelt André dat hij en Monique vlak voor hun breuk, die dit keer zo'n drie maanden duurde, nog geprobeerd hebben om zwanger te raken. "Dat is toen mislukt", aldus de zanger.

Niet te lang wachten

Hazes stelt dat de biologische klok begint te tikken wegens de leeftijd van Monique. Wel is hij ervan overtuigd dat een tweede kindje hen gegund is. "Zeker, alleen moeten we daar niet te lang mee wachten. We praten er wel al over. De tijd is geschikt."

Broertje of zusje voor Dré

Bovendien vertelt hij dat hun zoon dolgraag een broertje of zusje zou willen. "Het mooie is dat Dré nu ook begint. Laatst begon hij nog tegen ons: ‘Papa, mama, ik zou graag een zusje willen hebben.’ Het is van harte welkom."

Wonderkind

Die twee dingen bij elkaar én het feit dat het stel nu "de benodigde rust" in hun leven heeft, maakt dat André en Monique helemaal klaar zijn voor een tweede kindje. "Ik ben nog nooit zo gezond geweest, geen stress, dus het moet zeker haalbaar zijn. Wat zal er een wonderkind uitkomen…"

ICSI

Eerder vertelde Monique al in LINDA. dat ze hoopt op een broertje of zusje voor de kleine Dré. “Ik kan niet op de natuurlijke manier zwanger worden. André hebben we gekregen via een intensief traject, ICSI”, vertelde Westenberg erover. “Van de lading waar André uit is gekomen, om het zo maar even te zeggen waren nog twee cryo’s over, en die hebben ze toen meteen ingevroren.”

Relatie

Nog voor de zomer van 2019 heeft Monique twee terugplaatsingen gehad, maar die zijn mislukt. Westenberg: “We besloten toen eerst maar even uit te rusten van alle emoties, om het na de zomer dan toch nog een keer te proberen, van vooraf aan. Maar ja, dat liep dus anders.” Hiermee doelt ze op de amper honderd dagen durende relatie die André had met Bridget Maasland (45), met wie Hazes het óók al over kinderen had.

Lees ook Rachel reageert op gedroomde verzoening Roxeanne en André: 'Dit was mijn grootste wens'

Turbulente maanden

Sinds eind februari heeft André weer een relatie met de moeder van z’n kind, zo’n anderhalve week nadat André en Bridget een punt achter hun kortstondige liefdesavontuur hadden gezet. De vonk tussen de ouders van de kleine Dré zou weer overgesprongen zijn op Curaçao (waar zowel Monique als Bridget ook aanwezig waren), al blijft Hazes ontkennen dat er toen iets gebeurd is tussen beiden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Carolien TsaoArjo Frank Kievits

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden