andré hazes Beeld Brunopress
andré hazesBeeld Brunopress

André Hazes na bewogen jaar zin in 2023 en zijn comeback: ‘Het vuurtje brandt weer’

Het vuurtje brandt weer bij André Hazes, laat de zanger weten op Instagram. André heeft zin in 2023 en is er volop mee bezig om een comeback te maken. Zelf spreekt hij van een nieuw leven.

Daarnaast is Hazes enorm dankbaar voor de levenslessen van het afgelopen jaar.

Nieuwe leven

“Eergisteren is de eerste dag van de rest van mijn nieuwe leven begonnen. Het grootste kado wat ik mijzelf kon geven was het afgelopen jaar. Waar ik aan mijzelf kon werken”, begint de zanger op Insta. “Mijn leven onder controle kon krijgen en dat wat ik kapot had gemaakt, kon proberen te fixen. Te zoeken naar wat ik wil, wat mij gelukkig maakt en waar ik de energie van krijg waar ik zo naar op zoek was.”

Comeback André Hazes

André is weer bezig met muziek maken. “Een paar weken geleden zat ik bij mijn manager thuis en hij zei dat hij liedjes opgestuurd had gekregen. Ik hoorde liedjes die mij tranen in mijn ogen gaven van geluk. Zij vertelde wat ik voelde. Meteen heb ik hun opgebeld of ze willen meewerken aan mijn terugkomst.” Hij dook de studio in met Hansen Tomas en Billy Dans, volgens Hazes ‘twee ongelooflijk getalenteerde mannen’. Twee dagen hebben ze gewerkt aan de terugkomst van de zanger. “Ondanks de late uren en weinig slaap, voel ik me energieker en blijer dan ooit”, besluit André.

Bron: Instagram

Fleur HartmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden