2019, October 30. TheaterHangaar, Katwijk aan Zee, the Netherlands. Bridget Maasland at the 9th year anniversary of Soldaat van Oranje. Beeld David Heukers
2019, October 30. TheaterHangaar, Katwijk aan Zee, the Netherlands. Bridget Maasland at the 9th year anniversary of Soldaat van Oranje.Beeld David Heukers

André Hazes loog tegen Bridget Maasland over dat hij vrijgezel was

Bridget Maasland (46) is open over de kortdurende relatie tussen André Hazes en haar. De presentatrice heeft geen goed woord over de zanger te zeggen. Bridget neemt André kwalijk dat hij niet eerlijk was over zijn relatie status en dat hij nooit voor haar is opgekomen.

Vorig jaar rond deze tijd was de affaire tussen Bridget Maasland en André Hazes het hoofdonderwerp in de media. Ook online kregen we veel mee van hun avontuurtjes samen. Maar hoe snel de affaire tot stand was gekomen, zo snel was deze ook weer over.

In de podcast 'Dit komt nooit meer goed' praat Bridget bij over de kortstondige relatie en de tijd daarna. Niet eerder was Bridget zo open over de affaire. Ondertussen is situatie weer helemaal anders. Er is na een korte verloving ook een einde gekomen aan de relatie tussen André en Monique Westenberg. Snel daarna heeft hij de liefde gevonden bij Sarah van Soelen.

Haatberichten

Bridget heeft veel te verduren gehad. Na de affaire ontving de presentatrice veel haatberichten via social media. Ze werd zelfs een 'homewrecker' genoemd. Gelukkig is de lucht nu geklaard. "Sit, back and relax en dan doet de rest zijn werk wel voor je. Ik bedoel: hij heeft natuurlijk best wel wat misstappen begaan in de tijd erna, dus iedereen kon zijn mening een beetje bijstellen en dat heb ik niet hoeven doen", vertelt Bridget.

Het leven van André

Op de vraag hoe ze kijkt naar het onstuimige leven van André zegt ze heel eerlijk: "Ja, gniffelend natuurlijk". Ook zegt Bridget: "Het zou ook raar zijn als dat niet zo zou zijn." Ondanks alles vind ze het voor Monique erg naar. "Het is niet dat ik iemand uitlach van: oh, gelukkig, dan heeft zij dat ook. Helemaal niet."

Lees ook André Hazes moet rust nemen vanwege burn-outklachten

Voorgelogen

En daarbij bleef het niet. In de podcast vertelde ze namelijk ook dat ze in de krant moest lezen dat hij op Curaçao weer met Monique was. Zelf was Bridget ook op Curaçao, maar na de break heeft ze André niet meer gezien. Tijdens dat Bridget en André aan het daten waren heeft hij haar voorgelogen. De zanger deed alsof hij vrijgezel was."Ik was toch wel een soort van voorgelogen dat hij vrijgezel was en vrij in het leven stond. Door hemzelf. Dat was allemaal prima, maar toen bleek gaandeweg dat het niet zo was."

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide| Beeld: Brunopress

FlairDavid Heukers

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden