André Hazes kreeg niet 2, maar 4 kinderen: wie zijn ze en is er contact met Roxeanne en André? Beeld Peter
André Hazes kreeg niet 2, maar 4 kinderen: wie zijn ze en is er contact met Roxeanne en André?Beeld Peter

André Hazes kreeg niet 2, maar 4 kinderen: wie zijn ze en is er contact met Roxeanne en André?

Dinsdag zou zanger André Hazes 69 jaar zijn geworden. Weduwe Rachel en kinderen Roxeanne en André namen op deze dag een moment om hem te herdenken, wat volop gemeld werd in de media. Wat nauwelijks in de media verschijnt, is dat André in totaal vier kinderen kreeg. Is er contact tussen de kids in en buiten de schijnwerpers?

'Vergeten' kinderen

Media-expert Rob Goossens wist dinsdag bij RTL Boulevard te vertellen dat dat niet het geval is. "Ja, daar is dus géén contact mee. De oudste staat er, voor zover wij weten, wel voor open. De tweede heeft daar helemaal geen zin in."

Nathalie Hazes

Die oudste is de nu 47-jarige Nathalie, woonachtig en werkend in Spanje in haar eigen horecazaak. Ze werd geboren tijdens Hazes' eerste huwelijk met Annie Dijkstra met wie André van 1974 tot 1979 getrouwd was. In 2018 vertelde Nathalie aan Privé het jammer te vinden Roxeanne en André alleen als kind een paar keer te hebben ontmoet. "Het is zo jammer dat er door omstandigheden waar wij als kinderen buiten staan gaan contact is. Als ik naar Nederland ga, had ik ze normaal gesproken natuurlijk opgezocht, maar ik begrijp ze volkomen. Ze kennen mij helemaal niet. In hun ogen ben ik een vreemde, omdat er binnen hun familie nooit over mij gesproken is."

Veranderde achternaam

Op 24 maart 1981 trouwde Hazes voor de tweede keer, nu met Ellen Wolf. Zij kregen het jaar erop een zoon, de nu 38-jarige Melvin. Ook met hem hebben 'Rox en Dré' geen contact, maar daar wil Melvin dan ook niets van weten. "Die heeft ook zelfs zijn naam veranderd", legt Rob uit. "Omdat hij zoiets had van: die Hazes-clan, daar heb ik helemaal niets mee." Van Melvin zijn - dat zal je niet verrassen - geen recente foto's te vinden.

Lees ook Opvallend: kids André en Roxeanne Hazes spelen samen, is de jarenlange vete bijgelegd?

Rachel

Iets meer dan een jaar na de breuk stortte André zich in zijn derde huwelijk: op 14 oktober 1991 trouwde hij met de bijna twintig jaar jongere Rachel (van Galen), met wie hij getrouwd bleef tot zijn dood. Samen kregen ze kinderen Roxeanne en André Jr., die overigens ook al jaren geen contact met elkaar hebben. Al doet deze bijzondere ontmoeting van vorige week vermoeden dat de familiebanden mogelijk hersteld worden of zijn...

Van Melvin zijn geen recente foto's te vinden, van Nathalie wel. Hieronder is ze te zien met haar neef (en tevens zanger) Stanley Hazes:

Op de hoogte blijven van onze artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Nathalie en haar man en zoontje op André's afscheid in de Arena in 2004:

null Beeld

Een oude foto van Melvin:

Bron: Superguide | Beeld: Peter Smulders

Justine WoutersonPeter

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden