André Hazes gespot op Instagram: hij zoekt samen met Wesley Sneijder de rust op Beeld Bruno
André Hazes gespot op Instagram: hij zoekt samen met Wesley Sneijder de rust opBeeld Bruno

André Hazes gespot op Instagram: hij zoekt samen met Wesley Sneijder de rust op

André Hazes post zelf niets meer op social media, echter is de zanger wel gespot op Instagram. Namelijk op het Instagramkanaal van een bedrijf. Bij de post op Instagram is te zien hoe André helemaal tot rust komt samen met Wesley Sneijder.

Cryosauna

André en Wesley zijn beiden in een cryosauna geweest. Volgens het bedrijf waar ze dit hebben gedaan, zou het zorgen voor meer energie, een goede nachtrust, betere sportprestaties en een sneller herstel van (sport)blessures.

De tekst gaat verder onder de post.

Rachel zorgt voor André

Rachel Hazes zorgt op het moment voor haar zoon André. Ze voert goede gesprekken met hem. Rachel vertelde vorige week in Story het volgende: "Ik geef hem advies zoals moeders dat doen. En met mijn levenservaring heb ik ook wel recht van spreken. Ze zeggen weleens dat mensen een rugzak hebben, maar wij dragen wel drie koffers met ons mee. We hebben echt een zwaar leven gehad. André ook."

Lees ook Rachel kan overleden André Hazes maar moeilijk loslaten: ‘André staat mijn liefdesgeluk in de weg’

Jeugd overgeslagen

Verder vertelt Rachel over hun zware leven: "Op zijn 10e zijn vader verloren, op zijn 14e in Nederland en België doorgebroken, op zijn 20e een relatie gekregen met een veel oudere vrouw en op zijn 22e vader geworden." Rachel vertelt dat ze daar geen oordeel over heeft, maar dat André zijn jeugd eigenlijk wel heeft overgeslagen.

"En dan worden er in je volwassen leven bepaalde dingen van je verlangd waar je niet aan kunt voldoen. Dus ik snap wel dat hij een terugval heeft gekregen en nu moet leren om zichzelf opnieuw te vinden: wie ben ik en wat wil ik? Ik probeer hem bij te brengen dat hij van de kleine dingen moet gaan genieten. Dan zeg ik tegen hem: Het leven is zo mooi, probeer eruit te halen wat eruit te halen is. Dat begint met kleine dingetjes. Geniet van een fluitend vogeltje, of van het zonnetje dat schijnt. Dat is allemaal gratis. Vroeger was ik heel blij als ik die dure tas kon kopen, maar het geluk zit niet in een dure tas, een mooie auto of een groot huis. Geluk zit in een thuis", aldus Rachel.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Bruno Press

Yana MensBruno

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden