André Hazes eindelijk eerlijk in 'Beau': 'Ja, Sarah is mijn nieuwe liefde' Beeld Still
André Hazes eindelijk eerlijk in 'Beau': 'Ja, Sarah is mijn nieuwe liefde'Beeld Still

André Hazes eindelijk eerlijk in 'Beau': 'Ja, Sarah is mijn nieuwe liefde'

Pal na de breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg liet André zelf de naam Sarah van Soelen vallen. Een 'hele goede vriendin' aan wie hij veel steun had als hij het moeilijk had. Opmerkelijk genoeg liet hij ook vallen dat er in de toekomst wellicht meer in zou zitten dan vriendschap alleen, wat velen deed vermoeden dat die 'toekomst' waarschijnlijk niet lang op zich zou laten wachten. En ja hoor, in de uitzending van Beau dinsdagavond - nog geen maand na de breuk - blijkt 'that the future is now'.

'Kutvragen'

Na een gesprek over de Holland Zingt Hazes-concerten kan talkshowhost Beau van Erven Dorens het niet laten André te vragen naar zijn turbulente privéleven. "Zeg, ik zag op Instagram dat jij een heel leuk paasweekend hebt gehad." André laat meteen vallen dat hij geen "kutvragen" wil, maar Beau snoert hem meteen de mond. "Je zet het zelf op Instagram, dan voel ik mij gelegitimeerd om die vragen te stellen."

'Gek op dat meisje'

Hij begint subtiel met een foto van André en de vader van Sarah. "Is dit een hele goede vriend, of is dit je nieuwe schoonvader?", vraagt Beau. André probeert dan nog soort van veilig te antwoorden: "Dit is zéker een hele goede vriend en... ik kan het ook erg goed vinden met z'n dochter, ja". Beau pakt meteen door: "Dus dat is dan de nieuwe liefde?" Tja, nu kan André er haast niet meer onderuit en geeft (omdat hij "geen leugenaar wil zijn") stamelend toe. "Eh, eh, ja, ja. Nee, ja, ik ben wel echt gek op dat meisje, ja."

En hoe is het nu met Monique?

Als Beau vervolgens vraagt hoe het nu is met André's ex Monique, laat André nog los dat dat eigenlijk "heel goed" gaat. "Ik klop het af, maar de band die wij nu hebben, daar teken ik voor als dat zo blijft." De vraag is nu natuurlijk óf dat ook zo blijft. Want wist Monique wel al dat Sarah voor André toch meer is (en waarschijnlijk al 'was' voor hij haar verliet, want zoals gezegd: dat is dus nog geen maand geleden) dan een 'gewone vriendin'? En zou Monique na amper vier weken écht alweer prima met André door één deur kunnen? Questionable...

Lees ook Op hun paasbest: André Hazes brengt tijd door met Monique en zoontje

Breuk

Op 10 maart werd bekend dat André en Monique Westenberg definitief een punt achter hun relatie gezet hadden en dat hun verloving van de baan was. De bom barstte op de Nederlandse Antillen, daar waar de zanger en Monique elkaar een jaar eerder juist hervonden na André's kortstondige avontuur met Bridget Maasland. Het gerucht gaat dat Monique daar André's tweede telefoon ontdekte. Eenmaal thuis vertrok André meteen uit de gezinsvilla en haastte zich direct naar Sarah, met wie hij sindsdien samen in een appartement woont.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: STORY | Beeld: Still

Justine WoutersonStill

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden