André Hazes blijft vreemdgaan met Bridget ontkennen: 'Anders was ik er niet meer ingekomen' Beeld BrunoPress
André Hazes blijft vreemdgaan met Bridget ontkennen: 'Anders was ik er niet meer ingekomen'Beeld BrunoPress

André Hazes blijft vreemdgaan met Bridget ontkennen: 'Anders was ik er niet meer ingekomen'

Op een druilige zaterdag in november werd bekend dat André Hazes en zijn Monique een punt achter hun relatie hadden gezet. Nog diezelfde dag onthulde een gekwetste Monique dat André verliefd was op een ander, die weer een dag later 'ontmaskerd' werd als Bridget Maasland. Het kersverse koppel was helemaal hoteldebotel, maar stelde elkaar pas een week te kennen. Aan dat verhaal werd door zo'n beetje heel Nederland ernstig getwijfeld, maar André - na een uitstapje van drie maanden inmiddels weer terug bij Monique - houdt voet bij stuk.

Botte lul

Maandagmorgen was de zanger te horen in de ochtendshow van Radio 538 met Frank Dane (bij wie Bridget - in tranen - ook haar hart luchtte vlak na de breuk). Daarin gaf hij toe dat hij zich lomp heeft gedragen, maar ontkent hij dat hij destijds is vreemdgegaan met Bridget. "Als ik was vreemdgegaan, was ik er nooit meer ingekomen [bij Monique, red.]", aldus Hazes. "Natuurlijk heb ik er thuis wel van langs gekregen, want ik ben natuurlijk wel een botte lul geweest." (Overigens reed André in het prille begin van zijn relatie met Monique naar verluidt in ieder geval wél al een scheve schaats met Bridget, een pikant slippertje op het huwelijk van Patty Brard.)

Nu is alles beter

Sinds eind februari heeft André weer een relatie met de moeder van z'n kind, zo'n anderhalve week nadat André en Bridget een punt achter hun kortstondige liefdesavontuur hadden gezet. De 45-jarige presentatrice zegt de 26-jarige André sinds de breuk niet meer gesproken te hebben. "Na het besluit om te stoppen, was het wel klaar". Zondag liet Hazes weten dat zijn relatie met de 43-jarige Monique sinds hun reünie beter is dan voorheen.

Het toiletincident

Hazes bezweert dat hij tijdens zijn vakantie op Curaçao - waar zowel Monique als Bridget ook aanwezig waren - niet is vreemdgegaan met Westenberg, toen hij nog een relatie had met Bridget. De zanger geeft toe zich toen samen met Westenberg op een toilet te hebben bevonden, maar zijn zoon was daarbij volgens hem aanwezig. "Als ik zou vreemdgaan, zou ik dat toch niet doen op een toilet op Curaçao?" voegt Hazes hieraan toe. "Als iemand alles smerig vindt, dan ben ik het wel. En dan zou ik iets doen in 55 graden op een smerig toilet?"

Imbeciel

Voor de persoon die video-opnames maakte van Hazes en Westenberg op het toilet, heeft de zanger geen goed woord over. De zanger noemt die persoon "een imbeciel". Toch opvallend: op de door die 'imbeciel' gemaakte beelden is duidelijk te zien dat eerst Monique het toilet verlaat en niet veel later André uit het wc-gebouw sprint. Beiden zónder de driejarige André Jr., dus...

Lees ook Monique Westenberg: ‘Toen ik hoorde dat het om Bridget Maasland ging wist ik genoeg, dat gaat ‘m nooit worden’

Kinderwens

Volgens Hazes zou een broertje of zusje voor zijn zoon welkom zijn en hebben hij en Monique het er ook over gehad. Omdat zijn vriendin niet via natuurlijke weg zwanger kan worden, heeft de zanger hierbij wel "een dubbel gevoel". Hazes noemt het traject voor een extra kind "een lange weg, vooral voor Monique natuurlijk". In de drie maanden dat hij samen was met Bridget, hadden ook zij het over een eventuele liefdesbaby. Bridget werd begin dit jaar zelfs gespot bij een Amsterdamse verloskundigenpraktijk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress

Justine WoutersonBrunoPress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden