AMSTERDAM - Portret van zanger Andre (Dre) Hazes jr. De zoon van Andre Hazes brengt dit najaar een nieuw album uit. ANP KIPPA KOEN VAN WEEL Beeld ANP
AMSTERDAM - Portret van zanger Andre (Dre) Hazes jr. De zoon van Andre Hazes brengt dit najaar een nieuw album uit. ANP KIPPA KOEN VAN WEELBeeld ANP

André Hazes biecht op hoe de vork écht in de steel zit én hint op relatie met déze influencer

En de Hazes-soap gaat verder. Woensdagmorgen werd Nederland wakker met het nieuws dat André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) hun verloving verbroken hadden. Wie dacht dat dat schokkend was, heeft André's nieuwste instagrambericht nog niet gelezen. Wederom beschuldigt hij Monique ervan dat hij zich voor haar moest voordoen als iemand anders én wederom blijkt er slechts één dag na de grote breuk alweer een ander in het spel. We hebben massaal Bridget Maasland-flashbacks op de redactie.

Nieuw vriendinnetje?

Dat de twee nu écht niet meer bij elkaar komen (we kunnen ons ook niet voorstellen dat Monique nog een poging zou wagen), is een feit. Dat stelt André in een zeer onthullende post op Instagram. Verder hint hij op een mogelijke relatie met een bekende influencer, ditmaal wel een 'leeftijdsgenootje'.

Op Bonaire barstte de bom

"Binnen mijn relatie heb ik - om aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen - geprobeerd alles te zijn wat ik niet ben. En dat is me uiteindelijk opgebroken", schrijft de zoon van wijlen volkszanger André Hazes. "Het heeft een aantal keer tot een breuk geleid, die nu echt definitief is. Begin dit jaar is mij duidelijk geworden dat het tussen ons gewoon niet meer werkt. Maar tijdens onze vakantie op Bonaire is de bom echt gebarsten, waarna ik op dag drie heb aangegeven bij terugkomst in Nederland bij Monique weg te gaan."

Sarah van Soelen

"Ik ben de afgelopen jaren tijdens alle ups en downs regelmatig opgevangen door de familie Van Soelen, die voor mij altijd een enorme steun en toeverlaat is geweest. Vooral op de momenten dat ik er doorheen zat", vertelt André. "Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb." André lijkt hiermee te verklappen op welk adres hij verblijft nu hij weg is uit de gezinsvilla waar Monique nog woont.

'Ik laat mijn zoon niet in de steek'

André wil benadrukken dat het vertrek bij Monique niet betekent dat hij zijn zoon in de steek laat. "Het einde van een relatie tussen twee mensen betekent niet het einde van de relatie tussen een vader en zijn zoon. Die koester ik enorm en ik zal er van mijn kant alles aan doen om de fantastische band met André in stand te houden." Ook André zegt het nieuws over de breuk nog niet aan zijn zoon te hebben kunnen vertellen voor het grote nieuws in de media verscheen. "Helaas is mij niet de kans gegeven om het mijn zoon in alle rust te kunnen vertellen, daarbij was het nieuws al naar buiten en bevestigd zodat ik zelf ook direct met een verklaring moest komen."

Verdrietig bericht Monique

Monique liet woensdag al via Instagram, in een hartverscheurende post, weten dat Hazes heel overhaast was vertrokken. De keuze was "voor mij abrupt, ik heb het niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet."

Lees ook Monique deelt hartverscheurende post: 'Tot twee weken geleden zat ik op een roze wolk'

Turbulente relatie

André en de zestien jaar oudere Monique hebben samen een zoontje van vier, Dré. In december deed André Monique nog een groots aanzoek, waarop ze volmondig ‘ja’ zei. Daags na het aanzoek werden de eerste schetsen van Monique’s couture-bruidsjurk al gedeeld en ook de bruiloftsplannen waren al in kannen en kruiken. In februari 2020 kwam het stel weer samen nadat André Monique drie maanden eerder verliet voor presentatrice Bridget Maasland. De tijdelijke breuk vormde de inspiratie voor zijn laatste album Thuis, waarop hij tot in detail over zijn turbulente liefdesleven zingt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Sarah van Soelen:

Bron: ANP | Beeld: ANP

Justine WoutersonANP

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden