André Hazes bevestigt prachtig nieuws na geruchtmakende speeldate van zoontje André Jr. Beeld Peter
André Hazes bevestigt prachtig nieuws na geruchtmakende speeldate van zoontje André Jr.Beeld Peter

André Hazes bevestigt prachtig nieuws na geruchtmakende speeldate van zoontje André Jr.

Er is altijd wel iemand in de familie Hazes die in de clinch ligt met een ander familielid en daarom de banden heeft verbroken. Moeder Rachel (50) met haar kids, André (26) en Roxeanne (27) met elkaar, saai is het vrijwel nooit. Toch ontstonden er de afgelopen maanden geruchten dat er tussen broer en zus na jarenlange radiostilte weer contact met elkaar zouden hebben. De 26-jarige zanger heldert de boel nu eindelijk op.

Relatie Roxeanne en André

Eind juni deelde zowel Roxeanne als André's vriendin Monique Westenberg een bijzondere foto: hun zoontjes, Rox’ Fender (2) en Monique’s André Jr. (3) hadden voor het eerst kennis gemaakt en een dagje samen gespeeld. Roxeanne schreef "dankbaar" bij de foto, Monique noemde de mannetjes samen "rijkdom". Meteen werd gedacht dat Roxeanne en haar broer de strijdbijl hadden begraven, maar André was tijdens de geruchtmakende playdate in geen velden of wegen te bekennen. Kon hij er simpelweg niet bij zijn, of vonden beide moeders het contact tussen de twee neefjes belangrijker dan de vete?

'Het gaat goed komen'

Zondagavond bevestigt André in RTL Boulevard dat de relatie tussen hem en zijn één jaar oudere zus helende is. "Ik kreeg toevallig net nog een appje van haar, zo over en weer", vertelt André. "Dat gaat gewoon rustig aan. We hebben elkaar nog niet gezien, maar dat gaat goed komen."

'Monique moet een afspraak maken'

Op de vraag of ze elkaar binnenkort weer eens in het echt zullen zien, antwoordt de zanger: "Dat lijkt mij wel. Alleen ben ik altijd druk, ik verzin altijd wel iets om te doen. Dus ik denk dat Monique (Westenberg, red.) gewoon een afspraak moet plannen en dat we dan op de stoep staan."

Onzinnige ruzie

Roxeanne en André kregen jaren geleden ruzie toen André een relatie kreeg met Monique Westenberg. Het leeftijdsverschil tussen André en de zestien jaar oudere Westenberg speelde hierbij een rol, maar was volgens Roxeanne "niet het enige probleem". Ook met Rachel had André ruzie, maar dat legden de twee in december 2017 bij. Het hernieuwde contact begon via sociale media. "Ik zag dat zij mij volgde. En toen dacht ik: ik ga haar terug volgen", zegt André. "Want wat is dit eigenlijk ook voor onzin, weet je wel."

Lees ook André Hazes kreeg niet 2, maar 4 kinderen: wie zijn ze en is er contact met Roxeanne en André?

Moederziel alleen?

In januari vertelde Rachel Hazes aan Story dat "haar grootste wens zou zijn dat broer en zus allebei op haar vijftigste verjaardag aanwezig zouden zijn". "Ik doe erg mijn best om ze weer samen te krijgen. Geloof me, ik doe niet anders. Iedere moeder wil haar gezin toch bij elkaar hebben? Ik heb twee zulke leuke en fijne kinderen en heb er dan ook alle vertrouwen in dat ze elkaar weer zullen vinden." De laatste maanden zijn er echter geruchten ontstaan dat Roxeanne en André nu beiden geen contact meer hebben met hun moeder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Peter Smulders

Justine WoutersonPeter

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden