NLD/Berkel en Rodenrijs/20190311 - Boekpresentatie van het kinderboek DUNYA Een hemels hondenleven - van Monique Westenberg. Op de foto: André Hazes / Andre Hazes met partner Monique Westenberg en zoon André / Dré / Dreetje Beeld Arjo Frank Kievits
NLD/Berkel en Rodenrijs/20190311 - Boekpresentatie van het kinderboek DUNYA Een hemels hondenleven - van Monique Westenberg. Op de foto: André Hazes / Andre Hazes met partner Monique Westenberg en zoon André / Dré / DreetjeBeeld Arjo Frank Kievits

André en Monique houden zoon bewust uit beeld: zanger open over reden

Dat André Hazes (26) en Monique Westenberg (43) hun zoon steeds vaker onherkenbaar in beeld brengen, begint meer en meer op te vallen. Als het jochie niet van de zij- of achterkant gefotografeerd is, wordt er wel een sticker of emoji op zijn gezicht geplakt. En dat doen de ouders niét zonder reden, zo biecht de zanger op.

André en Monique schermen zoon af

André en Monique proberen hun zoon André jr. minder te laten zien op hun socialmedia-accounts. Met het oog op het volgende schooljaar hopen ze dat hij zo minder wordt herkend, laat het duo weten aan RTL Boulevard.

Geen drastisch besluit

De driejarige Dré duikt regelmatig op in filmpjes en op foto's van zijn ouders. De laatste tijd bedekte vader André het gezicht van zijn zoontje al met verschillende emoji's. Toch lijkt het geen drastisch besluit, want alle eerder geplaatste foto's en video's staan nog gewoon online. Monique deelde donderdag bovendien een nieuwe serie foto's waarop te zien is dat ze samen met de peuter paastakken aan het versieren is.

Lees ook Kleine Dré steeds vaker onherkenbaar in beeld: zijn André en Monique ineens tóch van de privacy?

Drama-cover ‘Privé’

Vermoedelijk heeft het buiten beeld houden van de kleine Dré te maken met de drama-cover waarmee Privé ten tijde van hun breuk in de schappen lag. Hierop werd het mannetje groots afgebeeld op de omslag van het entertainmentblad, met daarbij kleine fotootjes van André, Monique én natuurlijk de reden van de toenmalige split: Bridget Maasland (45). “Kleine jongen, hoe leg je hem dit uit?”, stond er in koeienletters bij geschreven. Deze actie schoot bij André volledig in het verkeerde keelgat en werd door de zanger dan ook “schofterig” genoemd. Hij schakelde vervolgens het advocatenkantoor van de zoon van Peter R. de Vries in en dreigde het blad aan te klagen. Tot een daadwerkelijke aanklacht is het uiteindelijk niet gekomen. “Na overleg hebben wij ingezien dat wij ons onvoldoende hebben gerealiseerd welke impact deze foto op betrokkenen heeft”, gaf Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds destijds toe.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram

Carolien TsaoArjo Frank Kievits

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden