NLD/Berkel en Rodenrijs/20190311 - Boekpresentatie van het kinderboek DUNYA Een hemels hondenleven - van Monique Westenberg. Op de foto: André Hazes / Andre Hazes met partner Monique Westenberg en zoon André / Dré / Dreetje Beeld Arjo Frank Kievits
NLD/Berkel en Rodenrijs/20190311 - Boekpresentatie van het kinderboek DUNYA Een hemels hondenleven - van Monique Westenberg. Op de foto: André Hazes / Andre Hazes met partner Monique Westenberg en zoon André / Dré / DreetjeBeeld Arjo Frank Kievits

André en Monique apetrots op mijlpaal zoontje Dré: 'Wat een held!'

André Hazes (26) en Monique Westenberg (43) zijn zo trots als een pauw op hun kleine spruit. De driejarige Dré is er vroeg bij en heeft bewezen dat-ie nú al zonder zijwieltjes kan fietsen.

Mijlpaal zoon André en Monique

Op Instagram delen de trotse ouders beelden van de mijlpaal. "Wat een held!!!", schrijft André bij een video waarin te zien is hoe hij zijn zoon een handje helpt voordat hij wegfietst. Ook Monique plaatst een video op social media. "Dan ben je drie jaar en fiets je gewoon weg zonder zijwieltjes."

Complimentenregen

Tout bekend Nederland verzamelt zich onder beide video's en complimenteren de kleine Dré. "Jaaaaaa lekker maat!!!", reageert Kjeld Nuis. Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull juicht ook mee: "Whoehoe!!!" Uiteraard kunnen ook fans het niet laten om wat lovende woorden achter te laten. Zo schrijft iemand: "En dat niet alleen, maar ook nog een beetje rondkijken!! Superknap van de kleine André!"

De tekst gaat verder onder de video's.

Onherkenbaar in beeld

De driejarige Dré duikt regelmatig op in filmpjes en op foto’s van zijn ouders en de laatste tijd gebeurt dat steeds vaker onherkenbaar. Zo wordt het jochie bijvoorbeeld alleen van de zij- of achterkant in beeld gebracht, of wordt zijn gezicht afgeschermd met een emoji. Dit doen André en Monique niet zonder reden, zo liet de zanger onlangs weten. Met het oog op het volgende schooljaar hopen ze dat hij zo minder wordt herkend.

Lees ook Lekker dan, André: 'Als Monique klaagde dat ze moe was, dacht ik: 'Waar ben jij nou moe van?'

Drama-cover ‘Privé’

Vermoedelijk heeft het buiten beeld houden van de kleine Dré te maken met de drama-cover waarmee Privé ten tijde van hun breuk in de schappen lag. Hierop werd het mannetje groots afgebeeld op de omslag van het entertainmentblad, met daarbij kleine fotootjes van André, Monique én natuurlijk de reden van de toenmalige split: Bridget Maasland (45). “Kleine jongen, hoe leg je hem dit uit?”, stond er in koeienletters bij geschreven. Deze actie schoot bij André volledig in het verkeerde keelgat en werd door de zanger dan ook “schofterig” genoemd. Hij schakelde vervolgens het advocatenkantoor van de zoon van Peter R. de Vries in en dreigde het blad aan te klagen. Tot een daadwerkelijke aanklacht is het uiteindelijk niet gekomen. “Na overleg hebben wij ingezien dat wij ons onvoldoende hebben gerealiseerd welke impact deze foto op betrokkenen heeft”, gaf Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds destijds toe.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram

Carolien TsaoArjo Frank Kievits

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden