Temptation Island single dames Beeld Tom Cornelissen
Temptation Island single damesBeeld Tom Cornelissen

All the single ladies: deze 8 dames doen mee aan Temptation Island: Love or Leave

Gisteren werd bekend welke koppels meedoen aan het vierde seizoen vanTemptation Island: Love or Leave. Maar Tempa zou Tempa niet zijn zonder een groep knappe singles. And guess what? Het is nú al bekend welke vrijgezelle dames afreizen naar Mexico om de liefde te vinden.

Maak kennis met de 8 vrouwelijke singles die in Mexico hun liefdesgeluk beproeven.

Noortje

De 21-jarige Noortje is toe aan een serieuze connectie met iemand. Ze weet goed wat ze wil en dit verwacht ze ook van haar toekomstige man. Ze is op zoek naar een stoer, oprecht en enthousiast iemand die sterk in zijn schoenen staat.

De tekst gaat verder onder de foto.

Noortje Beeld Tom Cornelissen
NoortjeBeeld Tom Cornelissen

Gwen

De 20-jarige Gwen hoopt tijdens dit avontuur liefde te kunnen vinden. Ze is op zoek naar iemand met humor en wil graag een juiste balans tussen samen zijn en elkaar vrijlaten. Humor en vertrouwen vindt ze een echte must in een relatie.

De tekst gaat verder onder de foto.

Gwen Beeld Tom Cornelissen
GwenBeeld Tom Cornelissen

Samirah

De 24-jarige Samirah is klaar voor een nieuwe man in haar leven. Ze valt op een sportieve man die positief in het leven staat. Samirah is een echte praatjesmaker en kan met haar empathie voor mensen altijd goed advies geven.

De tekst gaat verder onder de foto.

Samirah Beeld Tom Cornelissen
SamirahBeeld Tom Cornelissen

Melanie

De 26-jarige Melanie is gek op sporten en heeft een actief bestaan. Ze is helemaal klaar voor een man in haar leven en valt op een ambitieuze, zelfverzekerde man met humor. Ze gaat graag los op feestjes, maar heeft ook een serieuze kant.

De tekst gaat verder onder de foto.

Melanie Beeld Tom Cornelissen
MelanieBeeld Tom Cornelissen

Isabella

De 22-jarige Isabella beschrijft zichzelf als een trouwe knuffelbeer en ziet over een aantal jaar een eigen familie voor zich. Ze is op zoek naar lieve man waar ze op kan bouwen. Ook vindt ze het belangrijk dat haar toekomstige vriend haar zo nu en dan tegengas kan geven.

De tekst gaat verder onder de foto.

Isabella Beeld Tom Cornelissen
IsabellaBeeld Tom Cornelissen

Olivia

De 25-jarige Olivia staat open voor een connectie. Ze houdt van feestjes en gaat graag naar festivals. Met haar vlotte babbel sluit ze makkelijk vriendschappen. Ze valt op eerlijke, spontane mannen met humor en houdt van gespierde mannen die langer zijn dan zij.

De tekst gaat verder onder de foto.

Olivia Beeld Tom Cornelissen
OliviaBeeld Tom Cornelissen

Lisa

De 21-jarige Lisa staat positief in het leven en is vaak in de sportschool te vinden. Ze zoekt een sportieve man die ondernemend en dominant is en het liefst iets ouder is dan zijzelf. De ware is ze nog niet tegengekomen, dus daar hoopt ze hier verandering in te brengen.

De tekst gaat verder onder de foto.

Lisa Beeld Tom Cornelissen
LisaBeeld Tom Cornelissen

Marisol

De 25-jarige Marisol is een relatiemens en is na 1,5 jaar vrijgezel te zijn geweest weer klaar voor de liefde. Ze valt op een verzorgde, spontane man met een sociaal karakter. Ze is een echte knuffelbeer met een pittig randje en hoopt dat haar toekomstige partner dat ook is.

Marisol Beeld Tom Cornelissen
MarisolBeeld Tom Cornelissen

Vanaf 30 maart kunnen we weer genieten van alle drama en zien we de dames wekelijks terug. Nu de mannen nog...

Bron: Videoland

Charisse StoffelsTom Cornelissen

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden