Aha! Zo neem je dus het beste een selfie - volgens ervaringsdeskundige Kim Kardashian Beeld
Aha! Zo neem je dus het beste een selfie - volgens ervaringsdeskundige Kim Kardashian

Aha! Zo neem je dus het beste een selfie - volgens ervaringsdeskundige Kim Kardashian

Je kan over Kim Kardashian zeggen wat je wil - en dat doen we dan ook graag en vaak - maar één ding moet je haar nageven: the woman takes good selfies. En of jij nu wel of niet op Snapchat zit, iedereen wil toch tenminste één geslaagde selfie hebben als profielfoto op Whatsapp of Tinder?

Dat dachten wij ook. Daarom hier een spoedcursus van mevrouw Kardashian-West herself.

Ten eerste: een goede selfie komt van boven en mikt naar beneden. Wie wel eens tijdens het bekijken van foto's per ongeluk haar camera heeft aangezet (enorme neusgaten! onderkinnen! hangwangen!), weet waar Kim op doelt.

Ken je hoek, of met andere woorden: zoek je beste kant en werk daarmee. Bij Kim is dat kin naar beneden of soms kin een beetje naar links gedraaid en iets minder naar beneden.

Trek er eens een middag (okee, okee, een paar minuten - we hebben natuurlijk ook wel iets beters te doen) voor uit om met je smartphone in de hand -van bóvenaf- je beste hoek te bepalen. Het kan namelijk goed zijn dat een Kim-pose bij jou iets anders uitvalt dan bij haar, al is het alleen al omdat jouw neus niet is bijgesneden/"bijgecontourd" is tot microscopische proporties.

Let op het licht. Goed licht is zacht, natuurlijk licht. Het vroege of juist het late zonlicht is natuurlijk altijd mooi, maar als jij dan nog lekker ligt te knorren (of als de zon het weer eens ouderwets laat afweten) zijn subtiele lampjes of kaarslicht ook altijd goed.

Lees ook:

Bron: E!Buzz, Cosmopolitan.com

wordpress_beheer.nl@sanoma.com

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden