NLD/Amsterdam/20210530 - Uitreiking van de Jos Brink Prijzen 2021. Op de foto: Shirma Rouse Fotograaf: ArjoFrank Fotografie / BrunoPress Beeld BrunoPress/ArjoFrank Fotografie
NLD/Amsterdam/20210530 - Uitreiking van de Jos Brink Prijzen 2021. Op de foto: Shirma Rouse Fotograaf: ArjoFrank Fotografie / BrunoPressBeeld BrunoPress/ArjoFrank Fotografie

2019 vs. 2021: Shirma Rouse overladen met complimenten na delen strandfoto’s van transformatie

Dat Shirma Rouse (41) flink is afgevallen in de afgelopen tijd, is meer dan duidelijk zichtbaar. Begin dit jaar verklapte de zangeres maar liefst zestig kilo kwijt te zijn en deelde ze met haar fans hoe ze dat voor elkaar had gekregen. Nu deelt ze een voor- en nafoto die nog eens de verandering van haar lijf in beeld brengen.

Shirma Rouse afgevallen foto

Op Facebook werd Shirma herinnerd aan een vakantie van twee jaar geleden. Een screenshot daarvan heeft ze naast een recente foto geplakt, om haar transformatie te laten zien. "2019 vs. 2021", schrijft de zangeres bij de collage. "De linker foto heb ik als Facebook-herinnering gekregen, de foto rechts is afgelopen week genomen."

Dankbaar

Shirma geeft toe dat haar afvalrace niet gemakkelijk is, maar het is haar wél veel waard. "Ik ben dankbaar voor mijn mentale, spirituele en fysieke groei. Ik ben een work in progress. Het voelt alsof het eeuwen duurt, maar Rome is ook niet in één dag gebouwd."

Inspiratiebron

Volgers van Shirma hebben veel bewondering voor wat ze bereikt heeft. "Zo sterk!", luidt de reactie van Claudia de Breij. "Yes, woman!!!", schrijft Edsilia Rombley. Ook fans laten massaal van zich horen. "Wat een kracht en toewijding! Inspiratie voor zoveel anderen", aldus een volger.

Lees ook Shirma Rouse is al 60 kilo (!) kwijt: zangeres onthult haar ‘geheim’ en wordt overladen met complimenten

Eén uur per dag Shirma-tijd

Eind januari liet de zangeres weten al zestig kilo kwijt te zijn. "Ik heb besloten dat ik elke dag minimaal een uur – zestig volle minuten – ga besteden aan ‘Shirma’!”, schreef ze toen. Daarbij hoort dat ze iedere dag op een vast tijdstip gaat sporten. “Elke dag heb ik een vaste prik om te trainen, tien uur stipt. En als dat niet lukt: voor het slapengaan heb ik het gedaan. Ook al is het tien kilometer op de hometrainer om middernacht.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Carolien TsaoBrunoPress/ArjoFrank Fotografie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden