BN'ers echte naam Beeld Brunopress
BN'ers echte naamBeeld Brunopress

10x zó heten deze BN'ers in het echt

Niet elke BN’er heeft een mooie naam die perfect past bij het artiestenbestaan. Menig bekende Nederlander kiest er daarom voor om een andere naam te gebruiken waar ze beroemd mee zijn worden.

Wist jij dat deze sterren in het echt heel anders heten?

Patty Brard

Patty Brard, wie kent d'r niet? Maar wist je wel dat ze in het echt eigenlijk Petula heet? Patty bekt toch net wat lekkerder.

Bobbi Eden

Voormalig pornoactrice Bobbi Eden heet in het echt heel anders, namelijk Priscilla Hendrikse.

Gordon

Deze wist je misschien wel, maar Gordon heet in het echt Cornelis Willem Heuckeroth. Gordon is toch net wat makkelijker te onthouden.

Klaasje Meijer

Klaasje werd in 2015 lid van K3. Toevallig dat haar naam met een K begint? Eigenlijk niet, want haar roepnaam is Alieke. Ze gebruikt als artiestennaam haar doopnaam Klaasje.

Waylon

De naam Waylon klinkt er goed als artiestennaam. Het is dan ook niet de echte naam van de zanger. Zijn echte naam is Willem Bijkerk.

Hans Klok

Illusionist Hans Klok heet eigenlijk Johannes Franciscus Catharinus Klok. Maar Hans is toch een net wat handigere artiestennaam.

Josh Veldhuizen

Josh Veldhuizen is de eigenaar van het modemerk Josh V, maar eigenlijk heet ze helemaal geen Josh. Haar echte naam is namelijk José.

Stefano Keizers

Ook Stefano Keizers gebruikt een artiestennaam. Eigenlijk heet hij Gover Meit.

Prinses Laurentien

Prinses Laurentien heet volledig Petra Laurentien Brinkhorst. Haar roepnaam was eerst Petra, maar ze besloot toen ze jonger was dat ze liever Laurentien genoemd wilde worden.

Glennis Grace

Het was je misschien al opgevallen dat de echte naam van Glennis veel werd gebruikt in de berichtgeving over het incident in de Jumbo. Glennis haar echte naam is Glenda Batta.

Bron LifeofYvonne/Wikipedia

RedactieBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden