Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > #IkHebFlair > Vacature: flair.nl zoekt nieuwe freelancers

Vacature: flair.nl zoekt nieuwe freelancers

Vacature: flair.nl zoekt nieuwe freelancers

Dol op schrijven? En ben je altijd op de hoogte van wat er speelt in het nieuws? Wie weet zijn we dan een perfecte match.

Want flair.nl zoekt nieuwe freelancers!

Functie

Wat houdt dat in? Je tikt het nieuws van de dag mee en zoekt altijd naar mooie Flair-invalshoeken. Dus: wie is de vrouw achter het nieuwsverhaal, welke persoonlijke anekdotes raken je? Wat wil de Flair-vrouw vandaag absoluut lezen? Op Flair lees je alles over huis en wonen, mode en beauty, BN’ers, persoonlijke verhalen, kinderen en gezin, relaties en vriendschap. Als freelancer versterk jij onze online redactie: je werkt zelfstandig en komt zelf met ideeën. Je vindt interviewen leuk en denkt bij elk onderwerp aan de specifieke Flair doelgroep. Je diensten zijn van 8-16 uur of van 10-18 uur. Ons kantoor bevindt zich in Hoofddorp, maar voorlopig werken wij thuis vanwege corona.

Wie is de Flair-vrouw?

Flair is er voor alle vrouwen tussen de 25 – 45 jaar die geïnspireerd en geadviseerd willen worden hoe ze meer balans in hun drukke leven kunnen krijgen en hoe ze het ook leuker en interessanter kunnen maken. Vrouwen met een gezin of die een gezin ambiëren, werken of ‘thuisblijfmoeders’ zijn en een rijk sociaal leven hebben. Ze leest haar horoscoop, maar wil ook stiekem graag weten wat er in Showbizz-land gebeurt. Ze geniet van de kleine dingen in het leven en heeft heus niet zoveel nodig om gelukkig te zijn. ’s Avonds met een kleedje op de bank en de poes op schoot, is het helemaal goed. Flair helpt en inspireert met echte verhalen vanuit de doelgroep. Flair is herkenbaar, intelligent zonder intellectueel te willen zijn, en weet met een lach en een traan echt te raken.   

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand die al ervaring heeft met het schrijven voor tijdschriften en/of websites. Kennis van WordPress is een pre.

Geïnteresseerd of meer weten? Stuur dan een mail met je cv naar: t.heinhuis@dpgmm.net.

FLAIR 8/2021 Flair 5/2021Flair 01/2020

Beeld: Pexels