Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > #IkHebFlair > OPROEP: Wie heeft volgens jou ‘flair’ en verdient een plekje in ons tijdschrift?

OPROEP: Wie heeft volgens jou ‘flair’ en verdient een plekje in ons tijdschrift?

OPROEP: Wie heeft volgens jou ‘flair’ en verdient een plekje in ons tijdschrift?
Flair & Steps

#ikhebflair, #zijheeftflair, #jijhebtflair: iedereen heeft flair. Wat ons betreft hoef je niet uit te blinken om bijzonder te zijn. Steps denkt daar net zo over en daarom bundelen wij onze krachten. Binnenkort lanceren wij daarom een Flair-editie die in het teken staat van zelfvertrouwen en jij kunt in die editie komen te staan! Nomineer jezelf of iemand anders, en wie weet sta je binnenkort met een fotoshoot in ons tijdschrift.

In Flair 25 – het nummer dat op 19 juni in de schappen ligt – brengen we een ode aan alle normale en bijzondere vrouwen. Hiermee willen we een tegenhanger zijn voor de maatschappij waarin steeds meer om perfectie en excelleren wordt gevraagd. Je bent namelijk goed zoals je bent!

Wie zet jij in het zonnetje?

Heeft jouw zus, buurvrouw, vriendin of collega, om welke reden dan ook, ontzettend veel flair? Zet diegene – of jezelf – in het zonnetje door haar te nomineren voor de Flair-shoot. Tijdens de fotoshoot wordt je gehuld in kleding van de geweldige collectie van Steps en krijg je tips en tricks om de beste kant van jezelf te laten zien.

Iemand of jezelf opgeven? Stuur hiervoor een foto met een korte motivatie naar flair@sanoma.com. Vergeet hierbij niet om ook je telefoonnummer te vermelden. Het is wel van belang dat jij, of diegene die je opgeeft, op maandag 27 mei aanstaande beschikbaar is voor de fotoshoot. Deze vindt plaats in Amsterdam. Wie weet zie jij jezelf of diegene terug met een prachtige, paginagrote foto in blad en in de behind the scenes-video op Flaironline.nl!