Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Niet vooruit te branden: zo krijg je meer energie volgens je sterrenbeeld

Niet vooruit te branden: zo krijg je meer energie volgens je sterrenbeeld

Niet vooruit te branden: zo krijg je meer energie volgens je sterrenbeeld

Soms heb je van die dagen waarbij je weinig energie lijkt te hebben. Je bent moe, alles is moeilijk en duurt lang. Gelukkig zijn daar de sterren om je te helpen. Check snel hoe jij meer energie krijgt volgens je sterrenbeeld.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Een Steenbok vindt het heerlijk als mensen hem in vertrouwen nemen. Ze luisteren graag naar anderen en kunnen opleven van een goed gesprek. Bij weinig energie is het fijn voor Steenbokken om een vriendin te bellen en gezellig te lachen en te vertellen.

Waterman (21 januari – 18 februari)

Een Waterman kan soms snel wisselen van humeur. Ze vinden plezier heel belangrijk en hebben een goed gevoel voor humor. Bij weinig energie is het fijn voor Watermannen om grappige filmpjes en liedjes te bekijken en te beluisteren.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen is een zeer gevoelig sterrenbeeld. Ze voelen gemakkelijk de emoties van anderen aan en zitten daardoor soms ook niet lekker in hun vel als dat bij iemand anders het geval is. Bij weinig energie is het fijn voor Vissen om even alleen op te laden met goede muziek.

Ram (21 maart – 20 april)

Een Ram is een echte doorzetter. Ze maken altijd af waar ze mee bezig zijn en houden enorm van een afgestreept takenlijstje. Bij weinig energie is het fijn voor Rammen om te gaan sporten waardoor ze endorfine aanmaken.

Stier (21 april – 21 mei)

Een Stier is een echte levensgenieter. Ze houden van dagjes weg en laten zich graag inspireren door mode en trends. Bij weinig energie is het fijn voor Stieren om lekker te gaan shoppen en op koopjesjacht te gaan.

Lees ook
Deze drie sterrenbeelden hebben écht een hart van goud

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Tweelingen is een hardwerkend sterrenbeeld. Ze hebben soms moeite met dingen gewoon even te laten en hun hoofd leeg te maken. Bij weinig energie is het fijn voor Tweelingen om te ontspannen tijdens een wandeling in het bos of door het park.

Kreeft (22 juni – 23 juli)

Een Kreeft is erg serieus. Ze hebben soms echt even de tijd nodig om zich terug te trekken en tot zichzelf te komen. Bij weinig energie is het fijn voor Kreeften om goed die tijd voor zichzelf te nemen met een film of een avondje in bad.

Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Een Leeuw staat graag in de belangstelling. Ze houden van socializen en showen graag hun dansmoves op een feestje. Bij weinig energie is het fijn voor Leeuwen om even onder de mensen te zijn en gezellige gesprekken te voeren.

Maagd (24 augustus – 23 september)

Een Maagd analyseert graag alles. Ze denken erg veel na over van alles en daardoor piekeren ze ontzettend veel. Bij weinig energie is het fijn voor Maagden om een heerlijke massage te nemen en de stress uit hun lichaam te laten kneden.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Een Weegschaal houdt van nieuwe ideeën. Ze laten zich graag inspireren en zijn dol op kunst en mode. Bij weinig energie is het fijn voor Weegschalen om inspiratie op te doen in een museum of op Instagram en Pinterest.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Een Schorpioen is spiritueel ingesteld. Ze komen graag helemaal tot zichzelf en hebben die rust ook echt nodig in hun leven. Bij weinig energie is het fijn voor Schorpioenen om een rustige yogasessie te doen, thuis of in de sportschool

Lees ook:
Déze drie sterrenbeelden genieten het meest van de kleine dingen in het leven

Boogschutter (23 november – 22 december)

Een Boogschutter is openminded. Ze houden van natuur en dieren en doen ook graag nieuwe ideeën op. Bij weinig energie is het fijn voor Boogschutters om te wandelen met een vriend of familielid, waardoor je in de natuur bent en nieuwe inzichten bespreekt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Fem Fem | Beeld: GettyImages