Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Welk type vriendin ben jij volgens je sterrenbeeld?

Welk type vriendin ben jij volgens je sterrenbeeld?

Welk type vriendin ben jij volgens je sterrenbeeld?

Je sterrenbeeld kan veel zeggen over hoe je bent je als persoon, ook over wat voor type vriendin je bent. Ben jij die ene vriendin die altijd voor iedereen klaarstaat, degene die leuke activiteiten organiseert of juist iemand die ruzies oplost? Hieronder lees je welk type vriendin je bent volgens je sterrenbeeld.

Behulpzame vriendinnen (Stier, Maagd, Weegschaal en Vissen)

Deze sterrenbeelden van de dierenriem zijn het behulpzaamst. Stier staat altijd voor je klaar en weet het juiste advies te geven. Vandaar dat vriendinnen naar jou toekomen wanneer er iets aan de hand is. Vissen zijn super zorgzaam en daardoor automatisch erg behulpzaam. Ze staan 24/7 voor je klaar en maken zich druk om hun vriendinnen. Ze zijn erg empathisch en gaan voor vriendinnen door het vuur.

Degene die bekend staat om het geven van goede raad is het sterrenbeeld Maagd. Die is heel zelfstandig en verstandig en daarom komen vriendinnen graag naar ze toe als ze even niet meer weten wat ze moeten doen. En tot slot de Weegschaal, een behulpzaam type. Iedereen kan altijd bij Weegschaal terecht en Weegschaal hecht veel waarde aan een kleine groep vriendinnen waarvoor ze kan zorgen.

Beschermende vriendinnen (Tweeling, Kreeft, Leeuw en Steenbok)

Een Tweeling is een typisch voorbeeld van een vriendin die goed een luisterend oor kan bieden. Als vriendinnen in de problemen zitten, komen ze graag naar jou toe. Jouw vriendin krijgt dan ook alle aandacht en je doet er alles aan om haar uit de problemen te helpen. Kreeft is buitengewoon beschermend en komt altijd voor iedereen op. Een Kreeft heeft sterk de behoefte om ‘de zwakkere’ te beschermen. Als er ruzie is dan staat Kreeft vooraan in de rij.

Een Leeuw is niet op haar mondje gevallen en zegt dus waar het op staat. Als je aan een vriendin van de Leeuw komt, dan kom je ook aan haar. Je hoeft een Leeuw maar één appje te sturen en ze is al onderweg. Een Steenbok beschermt haar dierbaren en niets is Steenbok te veel om partners, familie of vrienden gelukkig te maken. Vriendinnen van een Steekbok weten wat ze aan je hebben en zijn daarom graag om jou heen.

Lees ook:
Déze sterrenbeelden zijn het meest geschikt om mee te doen met Expeditie Robinson

Avontuurlijke vriendinnen (Ram, Boogschutter, Waterman en Schorpioen)

De Ram is snel enthousiast en ontzettend avontuurlijk. Ze is ondernemend van aard en vindt het leuk om activiteiten zoals een weekendje weg of een avondje uit te organiseren. Niets is te gek voor een Ram. Boogschutter is gek op spanning en is erg positief ingesteld. Ze is zeer open-minded en enorm flexibel. Ze gaat het liefst op een avontuurlijke reis waar ze spectaculaire activiteiten kan doen.

Een echte avonturier is Waterman. Waterman wil alles ontdekken en er op uit gaan. Waterman houdt niet van stilzitten en gaat altijd mee met elk uitje. Iemand die het leuk vindt als het leven een beetje onvoorspelbaar is, is een Schorpioen. Schorpioen is altijd op zoek naar een uitdaging en houdt van nieuwe dingen ervaren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: MSN Lifestyle | beeld: GettyImages