Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Weekhoroscoop: Laat je dromen niet ondersneeuwen omdat je het te druk hebt, Weegschaal ✨

Weekhoroscoop: Laat je dromen niet ondersneeuwen omdat je het te druk hebt, Weegschaal ✨

Weekhoroscoop: Laat je dromen niet ondersneeuwen omdat je het te druk hebt, Weegschaal ✨

Ben jij ook zo benieuwd wat de sterren in week 41 voor jou in petto hebben? De Flair’s astrologen weten het! Lees hier elke week wat er in jouw weekhoroscoop staat. ✨

Weegschaal

Deze week staat het geluk aan jouw kant. Collega’s zullen snel bereid zijn om jouw plannen te steunen. Neem deel aan elke vorm van competitie, of die nu geestkracht vereist of fysieke inspanning. En koop een lot in een loterij. Houd voor ogen wat je ambities zijn en laat deze niet ondersneeuwen omdat je het druk hebt met het leven. Je hoeft niet meteen alles opzij te zetten omdat je nog een paar ambities in de kast had liggen die afgestoft moesten worden.

Schorpioen

Luister deze week goed als je kritiek krijgt, maar bekijk wel of het opbouwend en oprecht is bedoeld. Sommige mensen vinden het nu eenmaal heerlijk om een ander eens even lekker te bestoken met negatieve tekst. Laat je daar hoe dan ook niet door ondersneeuwen. Voel je je wat onrustig van binnen? Sporten brengt je lichaam en geest weer volledig tot rust. Je hebt deze heel prettige gesprekken met je lief of een gezinslid. En dat doet je goed.

Boogschutter

Je aarzelt om die ene kennis om hulp te vragen. Begrijpelijk, want hij of zij heeft je al meerdere malen teleurgesteld. Geef deze week een ander eens de kans, waarschijnlijk heb je daar meteen veel meer aan. Je ontmoet weer eens oude vrienden die jij uit het oog was verloren. Dat brengt tal van herinneringen en gevoelens met zich mee. Je krijgt het gevoel dat je die verliefdheid van vroeger mist. Wat is daarvoor eigenlijk in de plaats gekomen?

Lees ook
Déze 3 sterrenbeelden hebben last van perfectionisme

Steenbok

Deze week is jouw motto “geen woorden, maar daden”. Vertel niet alleen aan je geliefde hoeveel je van hem of haar houdt, maar toon dat ook. Het zijn vaak de kleine dingetjes die meer zeggen dan duizend woorden. Deze week staat jouw sociale leven in de schijnwerpers. Een goed moment dus om je onder de mensen te begeven. Je voert heel interessante gesprekken met heel inspirerende personen. Met al die nieuwe inzichten kun je vervolgens weken vooruit.

Waterman

Jouw relaties komen deze week in de schijnwerpers te staan. Pas op dat je je niet verliest in de wensen en behoeften van anderen. Blijf dicht bij jezelf. Er is op het moment heel wat gaande in je kennissenkring en je laat je nogal meeslepen door alle negatieve emoties. Het is verstandig om je af en toe even af te zonderen van de rest. Dit is het moment om met je projecten aan de slag te gaan. Je bent snel en efficiënt. Maak gebruik van die stemming.

Vissen

Je kunt ineens wat opstandig zijn en je kont in de krib gooien. Niet iedereen waardeert dat, maar het levert je wel goede gesprekken op. Zo kun je meteen een aantal problemen oplossen. Verder heb je deze week wat extra slaap nodig. Let op je gezondheid. Doe een goede warming-up als je gaat sporten en word niet meteen al te fanatiek. Blijf niet rondlopen met je zorgen. Door ze met iemand te delen, krijg je ook weer vernieuwde inzichten.

Ram

Er hangt deze week een onvoorspelbare sfeer in de lucht. Gelukkig houd jij wel van verrassingen en onverwachte wendingen. Je hoeft deze week helaas niet te rekenen op de medewerking van je medemensen. Durf er echter op te vertrouwen dat het lot je op de juiste momenten te hulp zal schieten. Een confrontatie met die recalcitrante persoon kan niet veel langer uitblijven. Dit draait niet om argumenten, maar om daadkracht. Laat je niet ompraten.

Lees ook
Dol op knuffelen? Dan ben je vast één van deze 5 sterrenbeelden

Stier

Geef het maar toe, je vindt niets zo lekker als je vreemde zelf kunnen zijn. Ondenkbare dingen doen en de gekke geleerde uithangen. Deze week krijg je daar volop de kans voor. Je sociale leven krijgt vleugels. De sterren maken alles lekker snel en intens. Pas alleen wel op dat je geen dingen doet waar je later spijt van kunt krijgen. Je hebt soms de neiging om wat onvoorzichtig te zijn. Deze week schijnt de zon. Misschien niet buiten, maar wel in je hart.

Tweelingen

Laat jouw geliefden deze week van jouw positieve stemming genieten en vergeet niet zelf te genieten van dit gevoel. Problemen lossen zomaar op. Talloze nieuwe ideeën dienen zich aan, maar ze zijn niet allemaal even bruikbaar. Schrijf alles op en kijk er later op een rustig moment nog eens kritisch naar. Je voelt je geïnspireerd om hard te werken. Bovendien ben je heel creatief. Komen er onverwachte problemen voorbij? Dan maak je het zelfs beter dan het was.

Kreeft

Laat je een kans om jouw positie te verbeteren niet ontglippen. Laat zien hoe goed je je kunt aanpassen. Er kan goed nieuws zijn als je op een uitslag wacht. Stop radicaal met een verkeerde gewoonte. Laat je huis beter beveiligen. Het kan vandaag flink botsen tussen jou en je wederhelft. Ga de confrontatie aan, dan is er in no-time een oplossing. Een perfecte week om te reizen. Ook als je voor je werk de weg op moet. Houd je uitgaven in de gaten.

Lees ook
Dít vinden jij en je partner lekker in bed volgens je sterrenbeeld

Leeuw

Zaken ver van huis beloven winst, zowel op korte termijn als in de toekomst. Blijf er wel persoonlijk bij betrokken, dat vermindert risico’s. Je loopt deze week op je tandvlees, maar de mensen om je heen kennen geen genade. Deze week helpt je om te krijgen wat je hebben wilt. Het geheim: een beetje durven pushen, hoe diplomatiek je normaal gesproken ook bent. Geef het goede voorbeeld aan anderen en wees niet bang om ze op hun fouten te wijzen.

Maagd

Het wordt in ieder geval een uitdagende week. Je krijgt flink wat voor je kiezen en je weet er niet goed raad mee. Probeer dus niet te veel te plannen laat het op je af komen en doe gewoon wat op dat moment goed voelt. Het wordt een week vol visite of telefoontjes. Zo ben je in ieder geval goed op de hoogte van het laatste nieuws. Je voelt je deze week wel fit en je hebt veel zelfvertrouwen. Dat doet vooral jouw liefdesleven goed. Zeker als vrijgezel.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.