Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Weekhoroscoop: Op liefdesgebied lijkt het even wat minder te gaan, Ram ✨

Weekhoroscoop: Op liefdesgebied lijkt het even wat minder te gaan, Ram ✨

Weekhoroscoop: Op liefdesgebied lijkt het even wat minder te gaan, Ram ✨

Ben jij ook zo benieuwd wat de sterren in week 15 voor jou in petto hebben? Onze astrologen weten het. Lees hier elke week wat er in jouw weekhoroscoop staat. ✨

Ram (21/3 – 20/4)

Op liefdesgebied lijkt het even wat minder te gaan. Dat kan diverse oorzaken hebben, maar belangrijk is om na te gaan of je het zo nog wel wilt. Omdat je voor een lastige beslissing staat, presteer je mogelijk wat minder op je werk. Soms is het goed om met iemand over je gevoelens te praten, dat kan opluchten. Maar de uiteindelijke beslissing moet je zelf nemen.

Tip: houd jezelf een spiegel voor.

Schorpioen (24/10 – 22/11)

Je staat steeds sterker in je schoenen, al is niet iedereen daar blij mee. Dat vind je lastig, maar is iets wat je moet accepteren.

Tip: vergeet de mening van een ander.

Stier (21/4 – 21/5)

Je krijgt steeds meer positieve feedback op het werk dat je levert. Dat trotse gevoel helpt je om wat zelfverzekerder te worden.

Tip: bedenk wat je volgende stap is.

Tweelingen (22/5 – 21/6)

Je bent soms wat onrustig. Als je ontdekt waar die gevoelens vandaan komen, kom je mogelijk tot de conclusie dat je zorgen voor niks zijn.

Tip: probeer scherp te blijven.

Boogschutter (23/11 – 21/12)

Je staat op het punt om een verstandige beslissing te nemen op financieel gebied. De gevolgen daarvan zullen erg leerzaam zijn.

Tip: focus je meer op de toekomst.

Lees ook
Voetjes van de vloer: deze vier sterrenbeelden zijn echte party animals

Kreeft

(22/6 – 22/7)

Je hebt het gevoel dat je te weinig van jezelf laat horen. Als je te bescheiden bent, is dit wel iets waaraan je kunt werken.

Tip: laat je wel de echte jij zien?

Steenbok

(22/12 – 20/1)

Op liefdesgebied lijkt het allemaal even wat minder rooskleurig en dat valt je zwaar. Al besef je ook dat deze gevoelens weer overwaaien.

Tip: wees niet bang je mening te geven.

Waterman

(21/1 – 19/2)

Het lijkt erop dat je persoonlijke groei stagneert en soms wil je bepaalde doelen opgeven. Niet doen, zet ze hooguit even in de ijskast.

Tip: tegenslag is zo weer vergeten.

Leeuw

(23/7 – 23/8)

Je kent je eigen krachten maar al te goed: je weet hoe je in de belangstelling moet staan. Toch loop je steeds weer tegen je zwakke punten aan.

Tip: wees niet te hard voor anderen.

Vissen

(20/2 – 20/3)

Je kruipt steeds meer uit je schulp wanneer je in de nabijheid van onbekende mensen bent en je merkt dat je je daar nog goed bij voelt ook.

Tip: doe jezelf niet anders voor. ■

Weegschaal

(24/9 – 23/10)

Je leert steeds beter op zakelijk gebied voor jezelf op te komen. Zorg er wel voor dat je eisen redelijk blijven, check dat eventueel bij anderen.

Tip: controleer zaken af en toe.

Lees ook
Heb je paniek? Deze vier sterrenbeelden kun je bellen bij al je problemen

Maagd

(24/8 – 23/9)

Je merkt dat je wel iets gezonder zou kunnen leven, maar vindt het lastig om de eerste stap te zetten. Ben je eenmaal begonnen, dan gaat het prima.

Tip: niet alles wordt negatief bedoeld.

Voorspelling: Astro Media