Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Weekhoroscoop: Het was allemaal wat rustiger en ingetogener dan normaal, Maagd✨

Weekhoroscoop: Het was allemaal wat rustiger en ingetogener dan normaal, Maagd✨

Weekhoroscoop: Het was allemaal wat rustiger en ingetogener dan normaal, Maagd✨

Ben jij ook zo benieuwd wat de sterren in week 1 voor jou in petto hebben? Onze astrologen weten het. Lees hier elke week wat er in jouw weekhoroscoop staat. ✨

Maagd

Grote kans dat het niet helemaal de Oud & Nieuw was waar je op zat te wachten. Het was allemaal wat rustiger en ingetogener dan normaal. Natuurlijk kon je je beste jurk of pak uit de kast trekken, maar echt in de sfeer kwam je waarschijnlijk niet. Misschien een idee om deze week lekker thuis te blijven? Dat kan ook heel intiem en spannend zijn, als je dat samen met iemand anders doet. Gewoon lekker met zijn tweetjes, flesje champagne.

Weegschaal

Schrijf deze week jouw goede voornemens op en hang de lijst op een plekje op waar je deze steeds kunt zien. Hopelijk verloopt de week niet al te wild en krijg je niet met stress te maken, want jouw emoties zullen oplopen als de week eindigt. Een oud, onvervuld verlangen heeft nog steeds veel invloed op jouw handelen. Je zet deze week een proces van bewustwording in gang. Je blijft aan jezelf werken, ook in het nieuwe jaar.

Schorpioen

Je hebt aan het einde van 2021 op de valreep iets belangrijks afgerond en je kunt met een opgeruimd gevoel aan 2022 beginnen. Doe dat vooral in een rustig tempo. Geniet eerst nog maar even van de feeststemming om je heen. Dit belooft een geweldige week te worden. Grote kans dat je hals over kop verliefd wordt. Ben je vrijgezel? Houd je ogen dan open. Heb je al een relatie, gebruik deze week dan om de band met de mensen van wie je houdt te verstevigen.

Lees ook:
Dit zijn jouw beste eigenschappen volgens je sterrenbeeld

Boogschutter

Jij bent gewend aan veel bewegingsvrijheid. Aan alle kanten lijkt men je te beperken en je moet ervoor knokken om je geliefde vrijheid te behouden. Wat je verstand je ook probeert wijs te maken, dit is puur en alleen een gevoelskwestie. Verzet je niet langer tegen de smeekbede van je hart en heb vertrouwen. Denk niet langer aan die ene gemiste kans, maar richt je blik op de toekomst. Het wordt voor jou letterlijk en figuurlijk een knallende week.

Steenbok

Richt je blik voornamelijk op de toekomst en doe dat deze week bij voorkeur samen met zoveel mogelijk mensen die je dierbaar zijn. Je kijkt erg uit naar deze week. Gezellig borrelen met vrienden of lekker met je gezin op de bank. Je hebt alleen wel de neiging om alle zorg naar je toe te trekken. Laat je ook verwennen!

Waterman

Je hebt een emotionele tijd achter de rug en daar zul je even van moeten bijkomen. Begin het jaar dan ook in je eigen tempo. Maak mooie plannen voor 2022, maar leg jezelf daarbij geen druk op. Een korte wandeling zal je goed doen. Zet jouw fantasie en talent aan het werk, dan wordt financiële winst jouw deel. Maak een lijstje van dingen die je wilt volbrengen en werk dat rustig af. Je krijgt misschien zelfs een uitnodiging van een hooggeplaatst iemand.

Lees ook:
I love you: mensen met een van deze vier sterrenbeelden worden sneller verliefd

Vissen

Je bent helemaal klaar voor het nieuwe jaar. Gebruik deze week om uit te rusten en bij te komen. Hang je het liefst de hele dag in je pyjama op de bank? Good for you. Daar is de vakantie voor. Jouw energie kan tanen; doe geen te zware oefeningen of trainingen. Besteed wat extra aandacht aan je kinderen; neem ze mee uit of maak plannen voor een gezellig feestje.

Ram

Een nieuw jaar brengt ook weer nieuwe plannen en wensen met zich mee. Welke goede voornemens ga jij opstellen? Probeer ze met anderen te delen, dan zul je je er ook eerder aan houden. Met dat zonnige humeur ben je deze week een onuitputtelijke bron van inspiratie voor de mensen om je heen. Veel hoef je niet te doen om applaus te oogsten. Heb je de afgelopen tijd teveel uitgegeven? Dan krijg je nu de kans om de boel weer in balans te brengen.

Stier

Een onbestemd verlangen kan deze week toch voor onvrede zorgen. Tot het moment dat je ontdekt wat er ontbreekt, zul je moeite hebben jezelf te begrijpen. Let op leefpatronen of thema’s die vaak voorkomen en ban de duivel uit jouw fantasie. Je hebt het zelf in de hand! Je hebt een ideaalbeeld in je hoofd van hoe deze week eruit zou moeten zien. En dat levert alleen maar teleurstellingen op. Op die manier geef je spontaniteit geen kans.

Lees ook:
Déze drie sterrenbeelden zullen veel geluk hebben in de liefde in 2022

Tweelingen

Jij vindt het erg moeilijk om fantasie van realiteit te onderscheiden. Eindeloos rondzweven in verzonnen werelden is meer jouw ding. Maar als je dan met de werkelijkheid wordt geconfronteerd, kan dat wel even pijnlijk zijn. Er hoeft deze week eens even iets minder hard gebikkeld te worden en je kunt daarom eens wat meer energie besteden aan de mensen van wie je houdt. Dat is fijn. Prioriteiten stellen, daar draait het deze week om.

Kreeft

Je bent nu heel erg bezig met de problemen van een vriend of vriendin, maar er komt een moment waarop je minder begaan bent met de gevoelens van een ander, en waarop het toch beter is om jouw tactische kunstjes nog een keertje te vertonen. Jij bent helemaal op de goede weg, zelfs nu de rest van de mensheid een beetje de weg kwijt lijkt te zijn. Op je werk lig je helemaal op schema en thuis heb je de zaakjes aardig voor elkaar. Houden zo in 2022!

Leeuw

Had je besloten om lekker thuis te blijven? Grote kans dat iemand je deze week toch mee de hort op sleept. En dat is maar goed ook, want anders zou je eenzaam worden. Je bent energiek en je voelt een sterke behoefte om je creatief te uiten. De sterren gunnen je een relaxed weekje. Er staat je een rustige week te wachten, maak op je gemak plannen voor het nieuwe jaar.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.