Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Weekhoroscoop: Positieve interactie vereist flexibiliteit, Boogschutter✨

Weekhoroscoop: Positieve interactie vereist flexibiliteit, Boogschutter✨

Weekhoroscoop: Positieve interactie vereist flexibiliteit, Boogschutter✨

Ben jij ook zo benieuwd wat de sterren in week 43 voor jou in petto hebben? Onze astrologen weten het. Lees hier elke week wat er in jouw weekhoroscoop staat. ✨

Boogschutter

Wees je ervan bewust dat geven en nemen nodig is om goede relaties in stand te houden. Positieve interactie vereist flexibiliteit. Verzet je, voor je eigen bestwil, tegen jouw neiging tot individualisme en de wens je zin door te drijven. Vraag collega’s hoe je dit probleem zou kunnen oplossen. Misschien komt er een kans voorbij die je maanden geleden hebt laten schieten. Je hebt momenteel het gevoel dat alles in jouw leventje prima loopt.

Steenbok

Weet je zeker dat er onderhuids niets speelt? Zowel bij jou als bij je partner? Zorg ervoor dat daar duidelijkheid in komt. Let goed op je sleutels, want voor je het weet heb je jezelf buitengesloten. Dit is tevens symbolisch bedoeld, want je dreigt jezelf in meerdere opzichten buiten te sluiten, ook wat betreft je relaties. Je bent als het ware de sleutel kwijt tot jezelf. Je hecht wel érg veel waarde aan geld en materiële zaken. Kijk eens wat écht telt.

Waterman

Kijk diep in de ogen van je dierbaren om te beseffen wat belangrijk is in het leven. Kijk eens recht vooruit: eindelijk is er licht aan het einde van de tunnel! De laatste loodjes zullen je niet licht vallen, maar dat het je gaat lukken staat vast. Je wordt gewaarschuwd op je woorden en gedrag te letten. Als je je laat gaan, kan dat je kans op succes verkleinen. Luister naar de mensen die van je houden; zij helpen je beseffen dat je verkeerd bezig bent.

Lees ook
Dit is jouw perfecte match tussen de lakens volgens jouw sterrenbeeld

Vissen

Zorg ervoor dat je een back-up hebt van je computergegevens en installeer beveiliging. Je kunt invloed op anderen uitoefenen, maar stel je niet arrogant op. Maak later vandaag een fikse wandeling of ga naar de sportschool, maar pas op voor blessures. Trommel je vrienden vanavond op voor een dinertje of een borrel. Je bent veel bezig met relaties, waardoor je wat meer nadenkt over de beslissingen die je hebt gemaakt op dit gebied en ze zo nodig aanpast.

Ram

Je gaat gebukt onder je eigen hoge verwachtingen en bent daarin niet de enige. Ook de mensen in je directe omgeving vinden dat jij tegenwoordig wel érg veeleisend bent. Je bent de laatste tijd wel érg streng voor de mensen om je heen. Je vindt het vandaag lastig om je te concentreren. Je bent snel afgeleid en dat is nogal lastig wanneer je een belangrijk examen of project voor de boeg hebt. Maar fijn als je vrij bent of een weekendje weggaat.

Stier

Er wordt flink in je nek gehijgd en dat werkt je op de zenuwen. De kans bestaat dat er juist om die reden foutjes in je werk sluipen en dát kun je je niet veroorloven! De enige manier om deze week je doel te bereiken is door andere mensen te benadelen. Vraag je eerst af of het je dat eigenlijk wel waard is. Jij krijgt vandaag de kans om je van slepende zaken te ontdoen. Neem die kans waar, ook al is het niet makkelijk, het zal leiden tot persoonlijke groei.

Lees ook
Slecht gehumeurd? Deze sterrenbeelden zijn het vaakst chagrijnig

Tweelingen

Zonder dat je het echt in de gaten hebt, verspil je een groot deel van je kostbare vrije tijd aan nutteloze bezigheden. Laat die computer en televisie eens een avondje uit. Een investering van een tijdje geleden gaat eindelijk iets opleveren. Je bent de confrontatie met die vervelende persoon lang uit de weg gegaan, maar deze week ontkom je er niet aan. Zet je schrap en geef geen centimeter toe! Jouw partner weet je vaak met een mooie babbel te overtuigen.

Kreeft

Als iemand de mogelijkheden ziet in onvoorziene wendingen, dan ben jij het wel. Jij kunt alles in je voordeel ombuigen. Dat maakt dat anderen graag met je willen werken. Je bent gemotiveerd allerlei zaken aan te pakken die met jouw loopbaan te maken hebben. Je kunt professionele vooruitgang boeken. Als je naar een toppositie vist, is dit het moment om in actie te komen. Weet dat je de komende periode te maken kunt krijgen met financiële tegenvallers.

Leeuw

Hoed je voor al te excessief gedrag, nu de verleiding om je te goed te doen aan zwaar voedsel en drank voor gewichtstoename zal zorgen en ongedaan zal maken wat je met veel moeite kwijt was. Als je single bent, kun je te maken krijgen met een nieuwe liefde. Je hebt vandaag wel een beetje ontspanning verdiend. Bedenk dus wat je gaat doen deze week. Je kunt een warm bad nemen, een mooie film kijken of lekker dineren.

Lees ook
Weekhoroscoop: Laat je dromen niet ondersneeuwen omdat je het te druk hebt, Weegschaal ✨

Maagd

Dit wordt een redelijk rustige week. Je komt eindelijk toe aan alles wat is blijven liggen. Vergeet dan ook je familie of sociale contacten niet. Die heb je namelijk in geen tijden meer gezien. Issues met geld kunnen deze week helaas wel de kop opsteken, zeker als er onenigheid is met iemand over wie wat bezit. Probeer rustig te blijven en vertrouw erop dat de rechtvaardigheid uiteindelijk zal zegevieren. Je hoeft niet alles op je te nemen.

Weegschaal

Deze week brengt wijsheid, optimisme en opwinding. Hierdoor wordt ieder aspect van je leven beïnvloedt. Het is daarom dus logisch dat je ineens het gevoel hebt dat helemaal niets onmogelijk is. Maak gebruik van deze verhelderende stemming. Wees je bewust van jouw verplichtingen. Je hebt laatst erg hoog van de toren geblazen, en nu zul je het waar moeten gaan maken. De kans op gezichtsverlies is helaas levensgroot. Ach, daarmee heb je je lesje wel geleerd.

Schorpioen

Jij staat in de schijnwerpers. Vandaar dus dat er (romantische) kansen voorbijkomen. Hap je toe of besluit je om terughoudend te zijn? De sterren doen een voorzetje; aan jou de keus wat je ermee wilt doen. Neem je geluk in eigen handen. Waarom vind jij het toch zo moeilijk om de touwtjes uit handen te geven? Je bent goed voorbereid als je rekening houdt met het onverwachte. Er zijn veranderingen op komst die structuren aan het wankelen kunnen brengen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.