Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Weekhoroscoop: Dat wordt een heel prettige, stabiele en leuke relatie, Boogschutter✨

Weekhoroscoop: Dat wordt een heel prettige, stabiele en leuke relatie, Boogschutter✨

Weekhoroscoop: Dat wordt een heel prettige, stabiele en leuke relatie, Boogschutter✨

Ben jij ook zo benieuwd wat de sterren in week 4 voor jou in petto hebben? Onze astrologen weten het. Lees hier elke week wat er in jouw weekhoroscoop staat. ✨

Boogschutter

Je bent op het moment heel erg bezig met jouw sociale leefwereld, waardoor vriendschappen deze week in de spotlights komen te staan. Ook ben je bezig met wensen en doelen; tijd dus om je grootste dromen waar te maken. Kom je een leuke heer of dame tegen en was je al dringend op zoek? Bingo! Dat wordt een heel prettige, stabiele en leuke relatie. Je hoopt dat je met deze nieuwe partner oud zal worden? Laat die kans nou eens heel groot zijn!

Steenbok

Jij kunt grootse dingen bereiken, maar je moet jezelf wel bij kunnen benen. Je krijgt de kans om een andere kant op te gaan, maar wacht met kiezen tot je de situatie kunt overzien. Moe? Opgebrand? Uitgeput? Dat kan kloppen. Het is deze week een bijzondere dag voor de sterren. Het voelt als een soort stilte voor de storm. Maak tijd vrij voor rust en reflectie. Dat is de beste manier om je voor te bereiden op de nieuwe fase die deze week van start gaat.

Waterman

Wat een drukte deze week om jou heen en jij hebt je hoofd daar helemaal niet naar staan. Laat je niet gek maken, volhouden en probeer op tijd te stoppen met je bezigheden. You’re sexy and you know it! De sterren zorgen deze week voor een heel zwoele sfeer. Tijd dus om te flirten! Wees niet bang om ondubbelzinnige berichten te sturen. Hoe opwindender, hoe beter. Er zal de komende tijd heel wat op je afkomen, maar gelukkig kun jij de storm opvangen.

Lees ook:
Miauw: déze vier sterrenbeelden zijn het kattigst

Vissen

Een project waarin je veel tijd hebt gestoken kan onbelangrijk blijken. Gooi niet de hele zaak in een hoek; de informatie die je hebt kan op een andere manier nuttig zijn. Erger je niet als een partner lauw reageert op jouw ideeën. Gun jezelf een beetje rust. Laat je door anderen niet overtuigen om mee te gaan. Je zult er geen plezier aan beleven. Als je alleen bent, kunnen zich interessante gedachten naar de oppervlakte werken.

Ram

Het wordt een geweldige week! Je straalt aan alle kanten en dat zorgt ervoor dat je de juiste dingen zegt en doet. Je trekt de aandacht, zelfs als je er niet naar op zoek bent. Zowel qua geld als qua werk kun je een gokje wagen. Het rare is dat je deze week zelf het idee hebt dat je erg rationeel te werk gaat, terwijl anderen je steeds weer teruggeven dat je jezelf te veel door je gevoelens laat leiden. Ga er dan maar van uit dat die anderen gelijk hebben.

Stier

Je kunt deze week rekenen op creativiteit en romantiek. Pas wel op dat er geen ruzie ontstaat met de mensen van wie je houdt. Ontstaan er desondanks toch spanningen? Los het dan op tussen de lakens, dat biedt jullie ontspanning. Je bent deze week chaotischer dan ooit. Je bent om de haverklap iets kwijt of verloren. Je vergeet afspraken en je loopt constant achter de feiten aan. Maak een overzichtelijk to-do-lijstje. En houd je agenda consequent bij.

Lees ook:
Toe aan een nieuwe uitdaging? Deze hobby moet je in 2022 uitproberen op basis van je sterrenbeeld

Tweelingen

Het kan gebeuren dat je steun bij vrienden zoekt terwijl zij juist steun bij jou zoeken. Misschien ben je te veel met jezelf bezig geweest en moet je weer samen op koers gaan varen. Dit kan een saaie week voor je worden. Geen nieuwe kansen of uitdagingen of spannende ontmoetingen. Alles gaat eigenlijk z’n gangetje en dat verveelt snel. Zoek zelf de spanning op als je daar last van krijgt.

Kreeft

Je kunt met lieden te maken krijgen in wie je niet geïnteresseerd bent of die je zelfs niet mag. Forceer jezelf niet, daar heb je uiteindelijk helemaal niets aan. Als je veel van plan bent, zul je je ergeren als collega’s er een langzaam tempo op na houden. Zeg er liever iets van dan maar zwijgzaam je boosheid op te kroppen. De drukte van de laatste tijd dreigt jou boven het hoofd te groeien. Blijf kalm en trek op tijd aan de bel, men zal dat waarderen.

Leeuw

Jij hebt normaal gesproken een helder beeld van wat je wilt met je leven. Deze week echter niet, houd je daarom liever bezig met enkele details die ook van belang zijn, de rest komt later weer. Een gevoel van innerlijke leegte kan vandaag tot een sterke behoefte aan meer diepgang in je leven leiden. Praat hier op korte termijn eens over met die filosofisch ingestelde vriend. Als je kinderen hebt, kun je deze week helemaal opgaan in je gezin.

Lees ook:
Sta jij altijd voor iedereen klaar? Dit zijn de meest zorgzame sterrenbeelden

Maagd

Deze week kan zware emoties losmaken. Het liefst zou je ervoor wegvluchten of het rationaliseren, maar dat is niet echt de verstandigste manier om ermee om te gaan. Schrijf op wat je voelt. Deze week staat in het teken van jouw carrière en gaat het tempo ineens flink omhoog. De komende periode is bedoeld om je plannen en projecten naar een hoger niveau te tillen. Je zoekt iets bij je familie wat er helemaal niet is. Accepteer de feiten zoals ze zijn.

Weegschaal

Jij hebt je verder ontwikkeld in je leven en je zult bepaalde zaken niet meer met je familie kunnen bespreken. Zoek voor deze zaken andere gesprekspartners. Je zou deze week eigenlijk hard aan de slag moeten gaan, maar de stemming is zo langzaam en zo vaag dat je maandag waarschijnlijk maar weinig voor elkaar krijgt. Zelfs je computer opstarten lijkt een enorme opgave. Doe het rustig aan en richt je op één ding tegelijk, dan komt het vanzelf goed.

Schorpioen

De focus verschuift naar financiële zaken. Haal je echt alles uit jezelf wat erin zit? Laat je niet verleiden door luiheid. Er is vast een goede reden om de boel eens flink om te gooien. Je zit vol ideeën en je durft bovendien risico’s te nemen. Hopelijk heb je alvast weekend. Onder invloed van de dromerige sterren kun je je namelijk niet zo goed concentreren of zware fysieke arbeid verrichten. Luieren lukt je nu wel! En dat is niet zo handig op je werk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.