Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Vrouwen met deze 3 sterrenbeelden zijn de grootste roddelkoninginnen

Vrouwen met deze 3 sterrenbeelden zijn de grootste roddelkoninginnen

Vrouwen met deze 3 sterrenbeelden zijn de grootste roddelkoninginnen

Hoewel iedereen wel eens roddelt springen deze sterrenbeelden er met kop, schouders en kroon bovenuit, want  Leeuw, Tweelingen en Schorpioen zijn échte roddelkoninginnen. Ze zijn altijd op de hoogte van de meest juicy verhalen en kunnen soms moeilijk hun mond houden. Deze sterrenbeelden vinden het heerlijk om over levens van anderen te praten.  

Leeuw

Leeuw staat bekend om haar zelfverzekerdheid, maar dat is ze lang niet altijd. Het sterrenbeeld Leeuw kan namelijk af en toe best onzeker zijn over hun vriendschappen. Ze willen graag ergens bij horen en vinden het leuk om nieuwe vrienden te maken. Hoewel roddelen niet meest nette maner is, is het wel een manier om vriendschappen op te bouwen. We binden ons namelijk met mensen met dezelfde mening. Daarom beginnen Leeuwen gesprekken met anderen om te kijken of ze hetzelfde over die ene vriendin of collega denken.

Tweelingen

Het sterrenbeeld Tweelingen staat bekend om haar vlotte babbel. Maar naast dat ze veel praat, kan ze ook goed luisteren. De oren van Tweelingen staan altijd gespitst voor de nieuwste roddels en is daarom altijd op de hoogte. Alhoewel ze geen kwade bedoelingen heeft, maar vooral erg enthousiast is over de laatste nieuwtjes, kan ze wel overkomen als een onbetrouwbaar persoon.

Lees ook
Op zoek naar een touwe partner? Dan zijn deze 3 sterrenbeelden perfect voor jou

Schorpioen

In tegenstelling tot Tweelingen is Schorpioen wel goed in het bewaren van geheimen. Schorpioen houdt ook meer van de leuke roddels, en is niet zo van de negatieve roddels over iemands leven. Doordat Schorpioen heel nieuwsgierig van aard is, zullen ze hun familie en vriendenkring het hemd van het lijf vragen. Doordat ze altijd zo doorvragen, weten ze elk detail achteraf na te vertellen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: Getty Images