Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Helaas: voor deze sterrenbeelden wordt september een slechte maand

Helaas: voor deze sterrenbeelden wordt september een slechte maand

Helaas: voor deze sterrenbeelden wordt september een slechte maand

Het einde van de zomer is in zicht. Gelukkig is het buiten nog lekker weer, zo kunnen we dat zomervakantie-gevoel nog even vasthouden. Sommige sterrenbeelden gaan een goede maand tegemoet, maar helaas, voor een paar sterrenbeelden wordt de maand september géén goede maand. 

Voor sommige sterrenbeelden is deze maand eentje vol spanning en sensatie. Andere sterrenbeelden worden deze maand weer verliefd op een oude liefde. Maar september zal voor een aantal sterrenbeelden een slechte worden.

Waterman

Het wordt een zware maand voor het sterrenbeeld Waterman. Meer dan eens krijg je een spiegel voorgehouden en word je met jezelf geconfronteerd. Je bent deze maand vooral je eigen vijand en worstelt met veel opgekropte gevoelens. Je bent iets te hard en streng voor jezelf, probeer eens wat liever voor jezelf te zijn.

De spanningen kunnen deze maand hoog oplopen en je zoekt vaak de confrontatie op met mensen om je heen. Probeer niet gelijk een ruzie te beginnen met iemand, maar rustig uit te leggen waar je mee worstelt. Zorg dat je deze maand veel aan zelfreflectie doet, wellicht dat deze maand dan wel bevorderlijk is voor je zelfontwikkeling.

Steenbok

Het is belangrijk dat Steenbok zich deze maand meer gaat focussen op het zoeken van verbinding met andere mensen. Je bent vaak terughoudend en in jezelf gekeerd, maar je mag meer uit je schulp komen. Probeer je open te stellen voor anderen en omring jezelf met mensen die je waarderen om wie je bent.

Wees je er wel van bewust dat jij je niet helemaal hoeft aan te passen voor anderen. Jij mag er zijn en ook ruimte innemen. Je hoeft niet over je heen te laten lopen. Tijd om grenzen te stellen dus!

Stier

De maand september is voor de Stier best wel onstuimig. Komen er dingen op je pad die je tegenhouden en je niet verder helpen? Probeer deze dingen te vermijden. Stilstaan, dat wil je niet. Dagelijkse beslommeringen laat je wat meer links liggen en je probeert de focus te houden op wat echt belangrijk voor je is.

Helaas word je deze maand geconfronteerd met dingen die in het verleden zijn gebeurd. Contact met familieleden gaat niet zo goed deze maand, waardoor je veel problemen moet oplossen. Het is een pittige maand, maar what doesn’t kill you makes you stronger.

Lees ook
Opgeruimd staat netjes: dit zijn de vier netste sterrenbeelden

Weegschaal

September wordt een emotionele rollercoaster voor het sterrenbeeld Weegschaal. Je bent snel getriggerd door kleine dingen. Of dat nou een trein is die te laat komt, een bad hairday of iets per ongeluk kapot laten vallen: het zijn allemaal druppels die jouw emmertje over laten lopen.

Deze maand krijg je veel te verduren, maar je weet wel van je af te bijten. Zijn er mensen in je omgeving die alle energie uit je zuigen? Dan is het slim om afstand te nemen van hen, want deze maand is al vervelend genoeg.

Kies ook vaker voor jezelf. Heb je niet de energie om met die ene vriendin af te spreken of naar dat ene feestje te gaan? Maak dan de afweging wat belangrijker voor je is, tijd voor jezelf of gezelligheid. Het is echt niet erg om eens een keer een feestje te missen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Born: Margriet | Beeld: Getty Images