Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Volle maan van januari 2022: je angst uit het verleden komt naar boven, zeg vaker ‘nee’ ✨

Volle maan van januari 2022: je angst uit het verleden komt naar boven, zeg vaker ‘nee’ ✨

Volle maan van januari 2022: je angst uit het verleden komt naar boven, zeg vaker ‘nee’ ✨

Deze week staat in het teken van de eerste volle maan van 2022. De volle maan van januari is verbonden met het sterrenbeeld Kreeft en dat zullen we allemaal merken in deze dagen.

Want de Kreeft is misschien wel het gevoeligste sterrenbeeld van allemaal.

Wat wil je niet?

Je emoties kunnen dan ook hoog oplopen. Het is een krachtige maanstand dit keer, dus je hoeft niet gek op te kijken als je je extra gevoelig of emotioneel voelt. Het hoort bij de tijd van het jaar. Het teken van Kreeft betekent dat je graag zorgt en in dit geval gaat het om naar binnen trekken, voor jezelf zorgen. Je moet even je rust pakken. Opschrijven wat je wilt doen dit jaar, wat je ook niet wilt doen. Met wie je je tijd wilt doorbrengen, is belangrijk voor je. Hou dit voor ogen en hou je ook aan je eigen afspraken.

Kreeften zijn lief, sociaal en zorgen graag voor een ander. Als je kinderen hebt, zul je merken dat je in deze volle maan-tijd extra bij je kroost wilt zijn. Je wordt gelukkig van de kleine dingen die je thuis meemaakt met je gezin. Slecht slapen hoort er rond de volle maan wel bij en je kunt je de hele dag vreemd voelen, alsof er iets mist. Onrustig. Maar dat komt vanzelf goed: die hoge emoties die je nu hebt, zakken aan het eind van de week weer weg. Dan komt er meer ruimte in je hoofd om je plannen ook echt te gaan uitvoeren.

Doe niets

Met de Kreeft op haar hoogtepunt is het ook niet vreemd als er angsten en zorgen uit het verleden weer opduiken. Je kunt veel piekeren om wat is geweest. Let er dan goed op dat je niet te veel van jezelf vraagt. Zeg soms eens wat vaker ‘nee’, tegen je werk, tegen je vrienden, tegen je familie. Iets meer aandacht aan je eigen dromen geven, is soms het beste wat je kunt doen.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Getty Images