Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Déze vijf sterrenbeelden zijn de beste dansers

Déze vijf sterrenbeelden zijn de beste dansers

Déze vijf sterrenbeelden zijn de beste dansers
Sta jij tijdens het uitgaan altijd op de dansvloer helemaal los te gaan? Kan jij niet stilzitten als er een leuk liedje wordt afgespeeld op de radio? Déze sterrenbeelden zijn de beste dansers. 

1. Vissen

Mensen met dit sterrenbeeld zijn intuïtief. Hun lichaam beweegt op een natuurlijke manier. Je kunt veel emotie in je dansmoves leggen. Daarnaast is het sterrenbeeld Vissen creatief. Hierdoor kom je niet met die standaard danspasjes die iedereen al doet, maar verbaas je iedereen op de dansvloer.

2. Stier

Is jouw sterrenbeeld Stier? Dan weet je precies hoe je je lichaam moet gebruiken. Als je eenmaal begint met dansen, kun je niet meer stoppen. Jij gaat het liefst tot 5 uur ’s nachts door als je op de dansvloer staat.

3. Leeuw

Mensen met het sterrenbeeld Leeuw zitten vol met energie. Hierdoor zijn ze de ster van de dansvloer. Ze kunnen de hele nacht door. Ook ben je zeker niet bang om op het podium te staan. Je houdt van alle aandacht en het applaus van het publiek als je een dansoptreden hebt gegeven.

4. Maagd

Het sterrenbeeld Maagd is vastberaden, gemotiveerd en gedisciplineerd. Dit zijn precies de eigenschappen die je nodig hebt voor dansen. Bij een dansles zul jij altijd het uiterste geven en doorgaan totdat je alle pasjes perfect kan. Vervolgens dans jij de sterren van de hemel op het podium.

Lees ook
Chips, frietjes, chocola: deze vier sterrenbeelden houden écht van snacken

5. Weegschaal

Dit sterrenbeeld weet precies hoe ze een emotie of boodschap moeten vertalen in bewegingen. Naast dat Weegschaal een perfecte danser is, zijn ze ook nog eens goede danspartners. Samen bewegen jullie je over de dansvloer alsof jullie leven ervan af hangt!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: Getty Images