Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Voetjes van de vloer: deze vier sterrenbeelden zijn echte party animals

Voetjes van de vloer: deze vier sterrenbeelden zijn echte party animals

Voetjes van de vloer: deze vier sterrenbeelden zijn echte party animals

Wat heerlijk dat we weer volop feestjes mogen vieren, want deze vier sterrenbeelden zijn niet meer te houden. Verjaardagen, de kroeg of een uit de hand gelopen borrel van werk: het liefst hebben zij ieder weekend minimaal een feestje. Ben jij niet een van deze sterrenbeelden en sta je je te vervelen op een feestje? Dan weet je nu welke party animals je kunt bellen.

Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Leeuwen leven alsof hun hele leven een groot feest is. Zelfs van een saaie vergadering maakt de Leeuw iets gezelligs. Iedereen is dol op de levendige energie van een Leeuw. Ze weten dan ook elk feestje naar een hoger niveau te tillen.

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Tweelingen zoeken graag hun grenzen op. Daar proberen ze iedereen uit hun comfortzone in mee te trekken. Eigenlijk is een Tweelingen het duiveltje (‘Wie wil er shotjes!?’) op iedereens schouder. Ze halen in iedereen een feestelijke kant naar boven.

Lees ook
Hoe gedraag jij je na een paar drankjes? Dit zegt je sterrenbeeld

Boogschutter (23 november – 22 december)

Boogschutters zijn ontzettend spontaan en hebben veel ideeën. De Boogschutter gaat graag een avontuur aan. Iedereen moet altijd lachen om de gekke plannen van een Boogschutter. Ze zorgen dan ook ongetwijfeld voor de beste party-herinneringen.

Waterman (21 januari – 18 februari)

Watermannen maken met iedereen een praatje en zijn echt allemansvrienden. De Waterman maakt gebruik van haar vlotte babbel. Op een feestje hangt iedereen aan de lippen van een Waterman. Ze maken er in no-time een gezellige boel van.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify | Beeld: Getty Images