Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Déze 3 sterrenbeelden kunnen niet goed tegen veranderingen

Déze 3 sterrenbeelden kunnen niet goed tegen veranderingen

Déze 3 sterrenbeelden kunnen niet goed tegen veranderingen

Sommigen van ons zijn echte avonturiers en vinden het heerlijk als geen dag hetzelfde is, terwijl anderen juist houden van vastigheid en bang zijn voor het onzekere. En dat heeft te maken met de stand van de sterren. Want déze drie sterrenbeelden kunnen namelijk niet goed tegen veranderingen. 

Schorpioen 

Ben jij een Schorpioen? Dan heb je vaak tijd nodig om jezelf open te stellen en jezelf op je gemak te voelen in je omgeving. Je wilt eerst graag alles rustig en langzaam in je hebben opgenomen voordat je jezelf gaat openstellen naar anderen. En dat analyseren wat je eigenlijk de hele tijd doet, kan heel veel energie kosten. Daarom kan je ook niet zo goed tegen veranderingen. Je houdt van zekerheid en een vertrouwde omgeving.

Maagd 

Is jouw sterrenbeeld Maagd? Dan ben je een echte perfectionist. Verrassingen en onvoorspelbare situaties, daar hou je niet van. Je geeft liever de touwtjes niet uit handen want je bent graag voorbereid, en bij veranderingen kan dit niet altijd zo zijn. Je blijft daarom liever gewoon lekker in je comfortzone.

Lees ook
Vrouwen met deze 3 sterrenbeelden zijn de grootste roddelkoninginnen

Kreeft

En ook een Kreeft kan niet goed tegen veranderingen. Je bent het liefst omringd door je goede vrienden en je familie. Je kent hen namelijk door en door. Dat geeft je een veilig gevoel. Alsof je thuiskomt. En dat is voor jou heel belangrijk. Daarom vind je het best spannend als je nieuwe mensen, situaties of omgevingen moet leren kennen. Want het onbekende kan bij jou voor veel spanning zorgen. Daarom vermijd je veranderingen liever.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: GettyImages