Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Thanks but no thanks: déze 3 sterrenbeelden gaan zeker weten niet terug naar hun ex

Thanks but no thanks: déze 3 sterrenbeelden gaan zeker weten niet terug naar hun ex

Thanks but no thanks: déze 3 sterrenbeelden gaan zeker weten niet terug naar hun ex

Het klinkt je als muziek in de oren of juist helemaal niet: terug naar je ex. Of het een goed idee is, kunnen we natuurlijk niet voor jou bepalen. Maar voor deze 3 sterrenbeelden is het in ieder geval géén optie. Zij zien hun ex liever naar een onbewoond eiland vertrekken, ASAP.

Ram (21 maart – 20 april)

Rammen zijn lieve, zachtaardige mensen. Maar het ego van de Ram is eigenlijk heel kwetsbaar. De Ram heeft geen behoefte aan het weerzien van zijn of haar ex. Als de relatie niet werkt, dan is het mislukt. En de Ram wilt zeker niet graag herinnerd worden aan deze mislukking, maar kijkt liever uit naar een nieuwe poging in de liefde.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Schorpioenen zijn wel gek op stiekem gedoe. Het bed induiken met een secret lover, daar houden ze wel van. Maar met hun ex? Absolutely not! Ze doen na de break-up dan ook het liefst alsof hun ex niet meer bestaat en ook nooit voor ze bestaan heeft. Ze verwijderen hun ex uit hun leven, telefoon en social media. Ze willen niets meer met diegene te maken hebben. Een ex is een ex voor een reden.

Lees ook
Oh la la! Déze drie sterrenbeelden kunnen het beste tongzoenen

Steenbok (22 december – 20januari)

De Steenbok houdt van overzicht en heeft dus ook zeer weinig ruimte voor chaos in zijn of haar leven. Ze houden ervan om controle te hebben en willen dan ook altijd graag weten waar ze aan toe zijn. En als er ineens een ex terug komt in hun leven, hebben zij daar geen controle over. Dit soort situaties mijden ze dus liever. Wel zijn Steenbokken graag opzoek naar iemand waarmee ze weer iets moois kunnen opbouwen. Seks met een ex zou voor hun dus gewoon simpelweg verspilling van hun tijd zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify | Beeld: GettyImages