Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Kort lontje? Mensen met deze vier sterrenbeelden worden het snelst boos

Kort lontje? Mensen met deze vier sterrenbeelden worden het snelst boos

Kort lontje? Mensen met deze vier sterrenbeelden worden het snelst boos

Ben jij ook iemand die snel op zijn tenen is getrapt, niet goed tegen kritiek kan en snel boos is? Voor mensen met deze vier sterrenbeelden zal dat heel herkenbaar zijn. 

Kreeft

De Kreeft vindt het lastig om emoties te uiten, en kropt daarom (soms onbewust) alles op. En het gebeurt dan ook vaak dat al die opgekropte gevoelens er vervolgens in één keer allemaal uitkomen. Ook kan de Kreeft onbewust heel lang boos blijven. Ruzies worden nooit snel vergeten. Ze blijven vaak nog lang wrok koesteren en het duurt vaak ook even voordat hun mening over de vijand weer is bijgesteld.

Schorpioen

De Schorpioen is iemand die zich absoluut niet graag kwetsbaar opstelt. Zodra ze voelen dat ze persoonlijk worden aangevallen, dan schieten ze meteen in de verdediging. Verder zijn Schorpioenen nogal kieskeurig met mensen vertrouwen, en als je dit eenmaal hebt beschadigd, hoef je ook niet om vergiffenis te vragen. Want vergeven, dat doet een Schorpioen niet.

Stier

Ook de Stier is iemand die die van nature vrij koppig is. Verder zal de Stier niet snel conflict opzoeken, de Stier gaat dit liever uit de weg. Maar zorg wel dat je niet te vaak tegen de Stier ingaat, er kan dan een flinke discussie ontstaan. Want de Stier zal never nooit toegeven dat ze ongelijk hebben. Daarom kan zo’n discussie soms wel uren of dagen doorgaan.

Lees ook
Hoe snel word jij verliefd op iemand? Dit zegt je sterrenbeeld over verliefdheid

Leeuw

Ook een Leeuw is iemand die vrij snel boos kan worden en vaak ruzie heeft. Je zou het niet zeggen, maar een Leeuw is dol op discussie en drama. Wordt een Leeuw gekwetst? Dan kun je er wel op rekenen dat er een conflict zal ontstaan. De Leeuw is iemand die graag grenzen opzoekt en zijn emoties de vrije loop laat door het uit te schreeuwen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: GettyImages