Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Déze sterrenbeelden zijn de beste moeder-dochter match

Déze sterrenbeelden zijn de beste moeder-dochter match

Déze sterrenbeelden zijn de beste moeder-dochter match

De band tussen een moeder en haar dochter kan heel sterk zijn. Jullie sterrenbeelden spelen hierbij dan ook een grote rol. Déze sterrenbeelden zijn namelijk de beste moeder-dochter match. 

Moeder en dochters kunnen vaak goed met elkaar praten. Meer dan bijvoorbeeld moeders die met hun zonen praten, of dochters met hun vader. Die behoefte ligt gewoon net even iets anders. Natuurlijk heeft iedere moeder-dochterrelatie ook mindere kanten. Maar tussen deze sterrenbeelden is er wel een hele bijzondere moeder en dochter band.

Leeuw en Waterman

Is jouw moeder een Leeuw? Dan is ze echt een geboren leider. Ze vindt de rechten van haar kind heel belangrijk. Ook kun je met een Leeuw als moeder veel plezier hebben. Daarom is de combinatie met een Waterman-dochter ook zo een goede match. Een Waterman heeft ook veel plezier in het leven en deelt dit graag met haar moeder. Een Leeuw zal altijd het beste willen voor haar dochter, maar geeft haar ook genoeg vrijheid om te kunnen gaan en staan waar ze wil.

Kreeft en Kreeft

Kreeften zijn over het algemeen niet de meest sociale personen die er zijn, maar daardoor is het contact tussen moeder en dochter wel heel goed. Kreeften zijn vaak emotioneel, daarom kunnen jullie elkaars emoties ook goed aanvoelen. De gesprekken die jullie hebben zijn dan ook altijd heel fijn en vertrouwd. Naast jullie goede moeder-dochterband voelen zijn jullie ook echt elkaars beste vriendinnen.

Lees ook
Handige tip voor Moederdag: dit ontbijt past het beste bij haar sterrenbeeld

Schorpioen en Steenbok

Ook de Schorpioen en de Steenbok zijn een perfecte moeder-dochter match. De Steenbok is vaak praktisch en perfectionistisch. Die houdt van regelmaat en voorspelbaarheid. Daarom is een Schorpioen een goede moeder voor de Steenbok. Ze geeft je vertrouwen, maar laat je ook je eigen gang gaan. De Schorpioen kan ook de serieuze kant van een Steenbok wat verzachten. Op deze manier zal de Schorpioen ook van de kleine dingen in het leven gaan genieten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: GettyImages