Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Oeps, herkenbaar? Deze 3 sterrenbeelden hebben het minste geduld van allemaal

Oeps, herkenbaar? Deze 3 sterrenbeelden hebben het minste geduld van allemaal

Oeps, herkenbaar? Deze 3 sterrenbeelden hebben het minste geduld van allemaal

Soms zou je willen dat je een engelengeduld hebt, maar begint het bij de gedachte dat je ergens op moet wachten alleen al te jeuken. Daarentegen heb je natuurlijk ook mensen die juist precies het tegenovergestelde zijn. Geloof het of niet, maar de mate van geduld kan te maken hebben met je sterrenbeeld.

Sterrenbeeld minste geduld

Je sterrenbeeld zegt soms meer over je persoonlijkheid dan je in eerste instantie misschien denkt. Zo kan het bijvoorbeeld verklappen hoe sterk je in je schoenen staat, maar zegt het ook iets over hoeveel geduld jij als persoon hebt. De sterrenbeelden die het minste geduld hebben? Hieronder sommen we ze voor je op:

Waterman

Sterrenbeeld Waterman is over het algemeen heel intelligent. Anderen zullen dan daarom weleens problemen hebben om deze personen bij te houden, waardoor de Waterman dan weer snel zijn geduld kan verliezen – zeker als iemand hem niet begrijpt.

Boogschutter

Boogschutters zitten vol energie en staan erom bekend dat ze niet lang stil kunnen zitten. Dat is dan ook precies de reden dat ze níet veel geduld hebben voor iets.

Ram

Mensen met het sterrenbeeld Ram staan bekend als ongeduldige mensen. Als een Ram een doel of wens heeft, dan wil-ie dat het liefst nú. Ze houden er dan ook niet van om te wachten op anderen die geen besluit kunnen nemen.

Sterrenbeelden met wél veel geduld

Naast de mensen met maar weinig geduld, heb je natuurlijk óók degenen bij wie het maar nooit op lijkt te raken. En daaraan zijn ook een drietal sterrenbeelden aan te koppelen:

Vissen

Vissen staan erom bekend dat ze zich goed kunnen inleven in iemand. Begrijpt iemand iets niet of zien ze niet gelijk resultaten, dan zoeken ze altijd naar een achterliggende reden. Daarbij kennen ze geen frustratie.

Stier

Als een Stier een doel voor ogen heeft, dan heeft-ie veel geduld voor de resultaten. Deze mensen genieten van het hele proces en kijken wat ze kunnen verbeteren. Hun praktische blik helpt hier goed bij.

Lees ook
Single and ready to mingle: zo lang blijf jij nog single volgens je sterrenbeeld

Steenbok

Een Steenbok heeft totaal geen probleem met lang wachten. Van minutenlang wachten bij een stoplicht tot iemand iets voor de zoveelste keer moeten uitleggen: het is allemaal geen probleem. De Steenbok kijkt in plaats daarvan naar iets anders om de tijd mee te doden, of naar een alternatieve oplossing.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | Beeld: Getty Images