Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Deze 3 sterrenbeelden hebben het meeste gevoel voor humor

Deze 3 sterrenbeelden hebben het meeste gevoel voor humor

Deze 3 sterrenbeelden hebben het meeste gevoel voor humor

We maken allemaal wel eens een grapje, of tenminste, doen een poging tot. Bij de één snap je de clou niet en bij de ander gier je het uit. Een goed gevoel voor humor kan te maken hebben met iemands sterrenbeeld. Deze drie sterrenbeelden zijn namelijk het grappigst.

Grappenmakers

‘Grappig zijn’ is natuurlijk een heel subjectief begrip. Wat de een hilarisch vindt, kan de ander totaal niet om te lachen vinden. Zo hebben we verschillende soorten grappenmakers: de moppenvertellers, de sterke verhalenvertellers, en natuurlijk de groep die niet per se weet dat-ie grappig doet, maar gewoon zo ís.

Déze 3 sterrenbeelden hebben het meeste gevoel voor humor

Hoe grappig je ook bent, deze drie sterrenbeelden hebben toch nét iets meer gevoel voor humor en laten gemakkelijk de ene na de andere grap over hun tong rollen.

1. Boogschutter

De Boogschutter is erg gevat en dat is wat dit teken het grappigst maakt. Zij weten er altijd wel een grap uit te halen. Ook in een niet zo fijne situatie weet de Boogschutter de boel een stuk draaglijker en lichter te maken. Niet alles hoeft zo serieus te zijn voor dit teken en vindt grapjes maken dan ook erg belangrijk.

2. Weegschaal

De Weegschaal is een heel sociaal teken. Ze zijn heel aardig en maken het liefst anderen het zo goed mogelijk naar de zin. Hoe iemand zich ook voelt, de Weegschaal probeert er een grapje uit te halen. Voel je je niet zo best? Dit teken doet zijn best om je beter laten voelen. En het leukste? Het werkt ook nog eens altijd!

3. Tweelingen

Tweelingen kan kletsen als geen ander. Bijna jaloersmakend is hun gevoel voor het vertellen van de beste oneliners. Altijd gevat en op zijn plaats. Wat er speciaal is aan de humor van dit teken; zelfspot (en de spot drijven met anderen). Dit gaat net niet over de grens en kan door veel mensen zeker gewaardeerd worden. En, als ze het zelf toe krijgt, kan dit teken daar ook zeker zelf om lachen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | beeld: iStock