Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Déze drie sterrenbeelden zullen veel geluk hebben in de liefde in 2022

Déze drie sterrenbeelden zullen veel geluk hebben in de liefde in 2022

Déze drie sterrenbeelden zullen veel geluk hebben in de liefde in 2022

Nieuw jaar, nieuwe kansen! En dat is zeker niet gelogen, want volgens astrologen wordt 2022 hét jaar van de liefde. En dan vooral voor déze drie sterrenbeelden. 

Stier

Het zou zomaar kunnen dat je volgend jaar een wat moeizame start maakt. Maar na een moeilijk kwartaal komt het geluk weer jouw kant op. Vanaf juli ben je waarschijnlijk tot over je oren verliefd, dat je nergens anders meer oog voor hebt. Het wordt daarom voor jou echt het jaar van de liefde. De vrijgezellen Stieren die zullen een speciaal iemand ontmoeten met wie ze een serieuze relatie aan willen gaan. Zorg ervoor dat niets je in de weg staat, want dit zou zomaar eens de ware voor je kunnen zijn.

Kreeft

Als je jezelf ervoor openstelt, dan zou het zomaar eens kunnen zijn dat je je zielsverwant gaat ontmoeten in 2022. Misschien gebeurt dit niet meteen 2 januari, maar je zult deze persoon zeker tegen komen. Begin je het jaar met twijfels over je relatie? Wees dan niet bang om er een punt achter te zetten, als je voelt dat jullie elkaar niet meer gelukkig maken. Op deze manier maak je ook de weg vrij voor iemand die je wél kan geven wat je nodig hebt. Stel je daarom ook weer open voor de liefde en onderzoek wat je van iemand verwacht in een relatie.

Lees ook
Oh baby: Mensen met deze drie sterrenbeelden worden in 2022 zwanger

Maagd

Je hebt een onstabiele periode in je relatie achter de rug. Sommige onzekerheden zullen blijven, maar als je al in een relatie zit, zal 2022 een redelijk rustig jaar worden voor je. En als het allemaal te zwaar wordt, onthoud dat je conflicten moet uitpraten. En dat de ruzies en discussies je relatie alleen maar zullen versterken. Ook voor de vrijgezelle Maagd wordt het een bijzonder jaar. Liefde kan soms heel onverwachts komen. Je kan bijvoorbeeld iemand ontmoeten via-via, of je komt een oude bekende tegen. Soms kan het eng zijn om je hart open te stellen en je gevoel te uiten. Maar je zal merken dat de relatie intens wordt, op een goede manier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | Beeld: GettyImages