Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Altijd zin in seks? Deze sterrenbeelden hebben de hoogste seksdrive van allemaal

Altijd zin in seks? Deze sterrenbeelden hebben de hoogste seksdrive van allemaal

Altijd zin in seks? Deze sterrenbeelden hebben de hoogste seksdrive van allemaal

Heb jij altijd zin in een potje seks? Je seksdrive kan worden beïnvloed door meerdere factoren, maar ook je sterrenbeeld heeft ermee te maken. Deze vijf sterrenbeelden hebben de hoogste seksdrive.

Leeuw

Sterrenbeeld Leeuw kan geen genoeg krijgen van aandacht in de slaapkamer. Probeer je een Leeuw te verleiden, dan zijn ze gelijk klaar voor een goed potje seks. De seksdrive van een Leeuw is hoog, maar ze trekken ook alles uit de kast om het libido van hun bedpartners op te krikken.

Vissen

Vissen is een sterrenbeeld wat onschuldig lijkt, maar vergis je niet: Vissen hebben een hoge seskdrive. Ja ja, Vissen zijn beesten in bed. Daarnaast houden ze van romantische gebaren en genieten ze van intimiteit. Voelen ze zich helemaal op hun gemak? Dan gaan ze er vol voor!

Stier

Het sterrenbeeld Stier heeft een gepassioneerde karakter. Romantiek, daar houdt de Stier van. De Stier weet vaak niet van ophouden. Na een wilde sekspartij in de slaapkamer wil de Stier wel graag nog even knuffelen voor het slapengaan.

Ram

Seks is onwijs belangrijk voor een Ram. Hun seksdrive is hoog en dit sterrenbeeld neemt graag de leiding. Het is net als de Stier een gepassioneerd sterrenbeeld. Seks met een Ram is een en al passie, vuur en intimiteit.

Lees ook
Single & ready to mingle: deze 4 sterrenbeelden zijn het vaakst vrijgezel

Schorpioen

De Schorpioen is het sterrenbeeld met de hoogste seksdrive van alle sterrenbeelden. Deze sterrenbeelden zijn elk moment van de dag te paaien voor een vrijpartij. Al zijn Schorpioenen vaak best kieskeurig als het om bedpartners gaat. Ben je de gelukkige? Dan zal de Schorpioen je alle hoeken van de kamer laten zien!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Ze.nl | Beeld: Getty Images