Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Déze drie sterrenbeelden zullen extreem goed beginnen aan het nieuwe jaar

Déze drie sterrenbeelden zullen extreem goed beginnen aan het nieuwe jaar

Déze drie sterrenbeelden zullen extreem goed beginnen aan het nieuwe jaar

Nu het alweer december is, komt oudejaarsdag steeds dichterbij. We kijken met zijn alle weer uit naar het nieuwe jaar en hopelijk ook op nieuwe kansen. En dan hebben we het vooral over déze drie sterrenbeelden, want voor hen zal 2022 fantastisch beginnen! 

Stier

Een Stier zal het nieuwe jaar beginnen vol enthousiasme en motivatie. Een Stier zal zich in het nieuwe jaar zelfverzekerd en tevreden voelen. Alle vervelende dingen laat een Stier achter zich. Januari is voor een Stier dé perfecte maand om een nieuw project te starten, begin daarom alvast met brainstormen! Dit kan over alles gaan, werk, vriendschap of vrije tijd. Het maakt niet uit wat je doet, de kans is zeer groot dat 2022 voor jou een bijzonder jaar gaat worden.

Waterman

Een Waterman zal zich in het nieuwe jaar meer tevreden en sterker voelen dan ooit tevoren. Je steekt mensen aan met jouw vrolijkheid en enthousiasme. Hierdoor zal het geluk ook weer snel jouw kant op komen. Februari is een belangrijke maand voor jou. Je zal weer opnieuw verliefd kunnen worden of je zet misschien zelfs wel de volgende stap in je relatie.

Lees ook
Deze sterrenbeelden matchen het best op het gebied van romantiek

Vissen

Voor Vissen is het een mooi moment om afscheid te nemen van alle tegenslagen en naar nieuwe kansen te kijken in het nieuwe jaar. In december was het een behoorlijke chaotische periode voor je, maar gelukkig is dat nu voorbij. En het goede nieuws is, dat je je kunt gaan verheugen op een perfecte start van het nieuwe jaar. En dan hebben we het vooral over je carrière. Want het kan zomaar zijn dat er in het nieuwe jaar een baan op je te wachten staat.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: GettyImages