Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Déze sterrenbeelden zijn het meest geschikt om mee te doen met Expeditie Robinson

Déze sterrenbeelden zijn het meest geschikt om mee te doen met Expeditie Robinson

Déze sterrenbeelden zijn het meest geschikt om mee te doen met Expeditie Robinson

Zitten jullie ook aan de buis gekluisterd als Expeditie Robinson weer op televisie is? En misschien heb je er zelf ook wel eens over gedroomd om mee te doen met het avontuurlijke programma. Maar mensen met déze sterrenbeelden zijn hiervoor het meest geschikt. 

Boogschutter

Zonder twijfel is een Boogschutter het meest avontuurlijke sterrenbeeld dat er is. Logisch dus ook dat dit sterrenbeeld zeer geschikt is om mee te doen met Expeditie Robinson. Een Boogschutter houdt ervan om op avontuur te gaan en nieuwe mensen te leren kennen.

Ram

Ook een Ram zal een spannend avontuur nooit afslaan. Een Ram is van nature erg sportief en ook ontzettend strijdlustig. Maar een nadelige eigenschap van de Ram is wel dat deze vaak geen of weinig geduld heeft, en dat kan nog wel eens een dingetje worden.

Leeuw

Een ander sterrenbeeld dat zeer geschikt is om mee te doen met Expeditie Robinson in een Leeuw. Een Leeuw heeft namelijk veel zelfvertrouwen en zal er dan ook alles aan doen om zijn of haar doel te bereiken. En dat is natuurlijk de samensmelting en uiteindelijk de finale bereiken.

Lees ook
Deze vier sterrenbeelden zijn échte sloddervossen

Schorpioen

De Schorpioen houdt wel van verassingen en zal daarom ook tijdens een televisieprogramma als Expeditie Robinson goed kunnen laten zien wat hij of zij in petto heeft. Een Schorpioen doet graag zijn eigen ding en houdt er niet van als andere mensen teveel van hem of haar gaan verwachten.

Vissen

En als laatste Vissen. Vissen zijn namelijk altijd heel erg nieuwsgierig naar het onbekende. Ze vinden het interessant om nieuwe mensen en dingen te ontdekken. Het sterrenbeeld Vissen zou daarom ook een ideale kandidaat zijn voor Expeditie Robinson.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | Beeld: RTL – Jasper Suyk