Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Deze 3 sterrenbeelden gaan sowieso voor drama zorgen tijdens het kerstdiner

Deze 3 sterrenbeelden gaan sowieso voor drama zorgen tijdens het kerstdiner

Deze 3 sterrenbeelden gaan sowieso voor drama zorgen tijdens het kerstdiner

De feestdagen verlopen niet altijd zoals in de films of zoetsappige kerstreclames. Een netjes aangeklede familie, constante gezelligheid rondom een prachtig versierde tafel met kalkoen: dat is helaas te mooi om waar te zijn. Kerstmis kan ook behoorlijk wat stress of irritatie opleveren. Houd vooral onderstaande sterrenbeelden goed in de gaten want die kunnen voor behoorlijk wat drama zorgen tijdens het kerstdiner.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Heb je al een nieuwe vriend? Doet je dochter het goed op school? Heb je al promotie gemaakt? Als je een Schorpioen in je familie hebt, kun je je alvast voorbereiden op een vragenvuur. Schorpioenen zijn  nou eenmaal supernieuwsgierig en willen graag alles tot in detail horen. Het gesprek kan wat eenzijdig aanvoelen, want Schorpioenen delen niet graag iets over hun eigen leven.

Maagd (24 augustus – 23 september)

Ook bij een Maagd kom je niet weg met een simpel gesprekje. Maagden zijn namelijk megakritisch. Je kunt altijd bij ze terecht voor een goed gesprek of wat advies, maar niet zonder een flinke portie kritiek erbij. Die grote blunder van het afgelopen jaar of je liefdesperikelen? Bewaar ze voor een avond met vriendinnen, anders wordt het een moeizaam kerstdiner voor je.

Lees ook:
Deze drie sterrenbeelden en hondenrassen zijn dé perfecte match

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Tweelingen zijn stiekem dol op drama en sturen daar flink op aan, dus ook bij het kerstdiner. Breekt er een heftige discussie uit tussen je broer en jouw vriend? Dikke kans dat die is ontstaan door een opmerking van iemand met het sterrenbeeld Tweelingen. Met wat alcohol kan het zeker gezellig worden. Tweelingen kennen namelijk alle grappige roddels van de familie of de buurt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: &C | Beeld: GettyImages