Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Déze 4 sterrenbeelden zijn het snelst chagrijnig

Déze 4 sterrenbeelden zijn het snelst chagrijnig

Déze 4 sterrenbeelden zijn het snelst chagrijnig

Sommige mensen hebben gewoon een vrij kort lontje. Ze kunnen vaak niet zo veel hebben en worden snel chagrijnig. Maar het kan zomaar zijn dat dit komt door je sterrenbeeld. Déze vier sterrenbeelden worden namelijk het snelst chagrijnig. 

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeften voelen emoties altijd heftiger dan andere sterrenbeelden. Als een Kreeft in een goede bui is, zul je dat dan ook altijd merken, maar helaas geldt dat ook voor het tegenovergestelde. Als een Kreeft is geïrriteerd is, zul je dat ook meteen merken. Maar een Kreeft weet vaak wel wat ze moeten doen als ze in zo’n bui blijven hangen. Even af koelen en terugtrekken en voordat je het weet zijn we weer in een goede bui.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioenen zijn niet goed in het verbergen van hun chagrijnige bui. Er hoeft maar iets kleins te gebeuren en het humeur van een Schorpioen is al omgeslagen. Maar een Schorpioen kan ook behoorlijk lang blijven in zo’n chagrijnige bui blijven hangen. En vaak worden deze gevoelens versterkt omdat ze naar harde, verdrietige of boze muziek luisteren. Maar een Schorpioen is ook weer makkelijk vrolijk te maken, door een leuke mop te vertellen bijvoorbeeld.

Ram (21 maart – 19 april)

Een Ram is iemand die graag alles deelt, zo ook zijn of haar gevoelens. Ben jij de reden van het slechte humeur van een Ram? Dan zal je dat ook zeker te horen krijgen. Een Ram heeft dan vaak geen rem en roept dan alles wat ze zeggen of denken. Maar gelukkig kan een Ram ook goed relativeren. Dus zo een chagrijnige bui duurt vaak niet lang.

Lees ook
Op zoek naar een trouwe partner? Dan zijn deze 3 sterrenbeelden perfect voor jou

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen zijn meestal niet meteen chagrijnig. Maar toch krijgen ze vaak wel de vraag of dit zo is. En door die vraag worden ze uiteindelijk vanzelf chagrijnig. Maar als je een Tweeling kent, dan weet je gelukkig dat ze het nooit zo bedoelen. Daarom zijn Tweelingen ook nog lang chagrijnig.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: GettyImages