Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Je sterrenbeeld en seksleven: dit zijn jouw sexy matches

Je sterrenbeeld en seksleven: dit zijn jouw sexy matches

Je sterrenbeeld en seksleven: dit zijn jouw sexy matches

Je sterrenbeeld kan veel zeggen over je persoonlijkheid, je voorkeuren en hoe je je gedraagt. En dat betekent dat het dus óók wat kan vertellen over je seksleven. Van waar jij opgewonden van raakt tot je beste sterrenbeeld-in-bed-match; dít wil je weten over je seksleven en sterrenbeeld. 

Je sterrenbeeld en seksleven

Ram (21 maart tot 20 april)

Rammen willen het heet, wild en rauw. Hoe harder, hoe beter. Seks brengt de dierlijke behoeftes naar buiten. Daarnaast zijn ze erg competitief, dus ze zullen hard werken om indruk te maken en je te veroveren.

Sexy match: Weegschaal, Schorpioen, Leeuw en Boogschutter

Stier (21 april tot 21 mei)

Stieren willen liefde, romantiek en plezier. Een Stier kan de hele dag én nacht in bed blijven, zolang er maar genoeg snacks en drankjes zijn. Ze houden van knuffelen, zowel sexy als gezellig, met degene van wie ze houden. Bovendien hebben ze een bizar uithoudingsvermogen, dus maak je op voor een marathon.

Sexy match: Weegschaal, Maagd, Schorpioen en Steenbok

Tweelingen (22 mei tot 21 juni) 

Tweelingen zijn bedriegers en houden ervan om te spelen. Seks is voor hen een spel, dus verwacht: rollenspellen, speeltjes, nieuwe positief en nieuwe accessoires. Het is niet niks, het bed in duiken met Tweelingen, weet waar je aan begint.

Sexy match: Weegschaal, Waterman, Maagd en Boogschutter

Kreeft (22 juni tot 23 juli)

Kreeften zijn seksuele kunstenaars. Ze weten precies welke knoppen ze moeten indrukken om jou tot een hoogtepunt te laten komen. Ze weten mensen te lezen; hun geest, lichaam en ziel, en dat nemen ze mee tijdens de seks.

Sexy match: Vissen, Schorpioen, Boogschutter en andere Kreeften 

Leeuw (24 juli tot 23 augustus) 

Leeuwen zijn trots, liefdevol, houden van aandacht en zijn gepassioneerd. Daarnaast zijn ze wild en dat maakt ze ontvlambaar en onvoorspelbaar in de slaapkamer. Ze hebben een hoog libido en beoordelen hun relatie op de kwaliteit en de frequentie van de vrijpartijen. Het is een belangrijk ingrediënt om het leuk te houden.

Sexy match: Ram, Boogschutter, Waterman en andere Leeuwen 

Maagd (24 augustus tot 23 september) 

Stille wateren hebben diepe gronden, toch? Onder het lijf van een perfectionist, schuilt het hart van een minnaar die je wil pleasen en veel aandacht besteed aan hoe hij dat het beste kan doen. Maagden verrassen hun partners in bed altijd met hun sensualiteit en fantasie.

Sexy match: Stier, Tweelingen, Steenbok en Vissen

Lees ook
Déze sterrenbeelden zijn de beste moeder-dochter match

Weegschaal (24 september tot 23 oktober) 

Weegschalen worden gedomineerd door Venus, de planeet van liefde en geduld. Het zijn natuurlijk flirts die genieten van de jacht, waardoor hun partners naar meer zullen vragen na hun verleidelijke spelletjes. Plezier geven en ontvangen, daar is de Weegschaal een kei in.

Sexy match: Ram, Tweelingen, Waterman en Stier 

Schorpioen (24 oktober tot 22 november) 

Schorpioenen zijn heet in de slaapkamer, omdat ze zowel invloeden hebben van de planeet van passie, Mars, en de planeet van ‘alles mag’, Pluto. Schorpioenen houden ervan om grenzen te verleggen, zijn niet vies van wat kinky spelltjes in bed en gaan bij alles voor een ’10’.

Sexy match: Stier, Kreeft, Ram en andere Schorpioenen 

Boogschutter (23 november tot 21 december)

Van alle sterrenbeelden hebben Boogschutters het hoogste libido. Een vuurteken dat onder invloed staat van Jupiter, de planeet van overvloed. Daarom zijn ze in voor alles; overal en altijd.

Sexy match: Tweelingen, Leeuw, Ram en Vissen 

Steenbok (22 december tot 21 januari)

Steenbokken staan bekend om hun serieuze en bedachtzame kant. Daardoor lijkt het misschien alsof ze zich niet makkelijk laten gaan, maar dat is niet waar. Als ze je vertrouwen, willen en zich veilig bij je voelen, vind je een vorm van aandacht, passie en begrip die je bij andere sterrenbeelden zelden tegenkomt.

Sexy match: Maagd, Stier, Kreeft en andere Steenbokken 

Lees ook
Dorst? Deze cocktail past het beste bij jou volgens je sterrenbeeld

Waterman (22 januari tot 19 februari) 

Watermannen zijn moeilijk te lezen als het gaat om de slaapkamergeheimen. Daar buiten komen ze over als afstandelijk, excentriek of alsof ze vast zitten in hun hoofd. Maar ze hebben een zelfvertrouwen dat heel aantrekkelijk is en houden van experimenteren. Met Watermannen kun je een leuke tijd beleven in de slaapkamer.

Sexy match: Leeuw, Tweelingen, Weegschaal en andere Watermannen 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Metro | Beeld: Getty Images