Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Pietje precies: deze 3 sterrenbeelden hebben last van perfectionisme

Pietje precies: deze 3 sterrenbeelden hebben last van perfectionisme

Pietje precies: deze 3 sterrenbeelden hebben last van perfectionisme

Ben je niet snel tevreden en wil je altijd dat alles perfect gaat en er ook perfect uitziet? Dat komt misschien wel door je sterrenbeeld. Deze drie sterrenbeelden hebben namelijk last van perfectionisme.

Maagd

Bij de Maagd moet alles geordend zijn. Of het nu je agenda, je hoofd of je huis is. Chaos is écht een no-go! Maar de Maagd maakt het zichzelf daarmee niet bepaald gemakkelijk. Dit sterrenbeeld geeft ook niet snel toe dat iets niet lukt. Daarom vraagt de Maagd ook niet snel om hulp, wat zonde is, want samen sta je veel sterker!

Schorpioen

De Schorpioen is erg ambitieus. De Schorpioen is slim en leert niet alleen van zijn eigen fouten, maar ook van die van anderen. Maar soms kan de Schorpioen hier wel een klein beetje in doordraven. Want net als de andere sterrenbeelden wil ook de Schorpioen alles perfect doen. Dit kan stress opleveren. De lat ligt te hoog, en de Schorpioen neemt maar zelden genoegen met wat hij heeft.

Lees ook
Déze 4 sterrenbeelden piekeren ’s nachts het vaakst

Steenbok

Een ander sterrenbeeld met perfectionisme is de Steenbok. Een harde werker die veel successen behaalt in het leven. Maar de Steenbok kan hierdoor soms ook geobsedeerd door raken. De Steenbok wil namelijk overal de beste in zijn, zelfs in dingen die de Steenbok eigenlijk niet eens interessant vindt. Als iemand beter is dan de Steenbok voelt het alsof hij heeft gefaald. En dat is natuurlijk helemaal nergens voor nodig.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: GettyImages