Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Match made in heaven? Deze sterrenbeelden worden snel verliefd op avontuurlijke types

Match made in heaven? Deze sterrenbeelden worden snel verliefd op avontuurlijke types

Match made in heaven? Deze sterrenbeelden worden snel verliefd op avontuurlijke types

Iedereen heeft een ander liefdestype: grappig, zorgzaam, sportief, enzovoort. Maar deze sterrenbeelden houden van avontuur en kiezen dan ook graag voor een ondernemende partner.

De meest avontuurlijke sterrenbeelden uit de dierenriem houden niet van structuur en regelmaat. En dat zie je maar al te goed terug in de liefde.

Tweelingen

Als Tweelingen spring je van het ene moment naar het andere moment. Vervelen vind je vreselijk en je energielevel is dan ook lekker hoog. Niet gek dat je dit ook in de liefde zoekt. Ook heb je een grote fantasie en dit uit zich in daten met onbekende personen of verre liefdes.

Waterman

Je houdt van je onafhankelijkheid en zal je dus ook niet zo snel in een hokje laten stoppen. Daarom zijn de avontuurlijke types helemaal jouw ding. Door je eigen manier van leven trek je deze partners ook altijd aan. Een sportieve, avontuurlijke vakantie met je liefje is een echte aanrader!

Lees ook
Slapeloos? Dit is de beste bedtijd voor jouw sterrenbeeld

Ram

De Ram is het aller avontuurlijkst van allemaal. Omdat jij altijd opzoek bent naar avontuur, komen de spannende matches vanzelf jouw kant op waaien. Je moet dan ook niet gek opkijken als je tijdens een vakantie aan de andere kant van de wereld ópeens de ware tegenkomt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify | Beeld: iStock