Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Zin in een spannend potje seks? Dit is de ideale plek om seks te hebben volgens je sterrenbeeld

Zin in een spannend potje seks? Dit is de ideale plek om seks te hebben volgens je sterrenbeeld

Zin in een spannend potje seks? Dit is de ideale plek om seks te hebben volgens je sterrenbeeld

Lig jij meestal met je lover in bed? Dat mag af en toe best wat spannender, toch? Check snel jouw ideale plek om seks te hebben op basis van je sterrenbeeld. En ja, het bed en de bank staan er ook gewoon lekker tussen.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Steenbokken zijn praktisch ingesteld. Het hoeft allemaal niet te gek voor ze. Daarom is een spannende sessie op de bank perfect voor de Steenbok.

Waterman (21 januari – 18 februari)

Het sterrenbeeld Waterman is behulpzaam. Dat komt van pas tijdens een spannende sessie onder de douche. Die moeilijkheden zijn geen probleem voor de Waterman.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zijn romantisch. Ze gaan graag voor het totale plaatje. Daarom is een romantische sessie op een dekentje voor de open haard perfect voor Vissen.

Ram (21 maart – 20 april)

Het sterrenbeeld Ram is avontuurlijk en houdt van nieuwe dingen uitproberen. Daarom is een spannende sessie in de buitenlucht perfect voor de Ram.

Stier (21 april – 21 mei)

Stieren houden van comfort. Ze houden er niet van om betrapt te kunnen worden. Daarom is een romantische sessie in een hotel perfect voor de Stier.

Lees ook
Relatieadvies nodig? Jouw sterrenbeeld geeft je wijze raad

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Tweelingen maken zich niet snel zorgen. Ze houden juist wel van een uitdaging. Daarom is een spannende sessie in een openbaar toilet perfect voor de Tweelingen.

Kreeft (22 juni – 23 juli)

Kreeften zijn romantisch en houden niet van haasten. Daarom is een romantische sessie in een tentje op een rustig plekje perfect voor de Kreeft.

Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Sterrenbeeld Leeuw heeft veel zelfvertrouwen. Ze willen graag gezien worden. Daarom is een spannende sessie tegen het raam hoog in een gebouw perfect voor de Leeuw.

Maagd (24 augustus – 23 september)

Maagden zijn terughoudend en houden niet van seks op gekke plekken. Daarom is een romantische sessie in bed perfect voor de Maagd.

Lees ook
Deze drie sterrenbeelden zijn waardeloos in het onderhouden van langdurige vriendschappen

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

De Weegschaal houdt van chic. Ze hebben ook graag rust en ruimte. Daarom is een romantische sessie op een boot perfect voor de Weegschaal.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Schorpioenen zijn onvoorspelbaar. Ze houden van mensen die hier graag in meegaan. Daarom is een spannende sessie in de auto perfect voor de Schorpioen.

Boogschutter (23 november – 22 december)

Boogschutters zijn impulsief. Ze denken in oplossingen in plaats van problemen. Daarom is een spannende sessie op het strand perfect voor de Boogschutter.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: Cosmopolitan | Beeld: GettyImages